Yep, ouder worden vraagt om extra aandacht. Of het nu je grijze haren zijn die een kleurtje willen, je rimpels die een rijkere crème nodig hebben of je lichaam dat naar een voedingssupplement verlangt, het houdt ons bezig. Zeker tijdens de (post)menopauze worden we geconfronteerd met een aantal veranderingen waarvoor we graag professionele tips & tricks krijgen. 

Workshop ‘Energiek door de menopauze met Martine Prenen en MonaLisa Touch®’ @Gezondheidssalon, 4 & 5/11 – Brussels Expo – STAND 106

We zijn het erover eens, we willen onze gezondheid zoveel mogelijk in eigen handen nemen, dus is het heel belangrijk om betrouwbare informatie over gezondheid en welzijn te krijgen. Wij raden iedereen aan die met vragen zit om zeker naar het Gezondheidssalon te gaan  tijdens het WE van 4 & 5 november. Je leert er alles over preventie, nieuwe behandelingen, de nieuwste inzichten en je vindt er zowat alles wat er op de markt voorhanden is.

Benieuwd hoe je kleine kwaaltjes preventief kan aanpakken? Zoek je antwoorden en informatie over bepaalde behandelingsmethoden en ziektes? Wil je je kennis over de huisapotheek bijschaven? Zoek je de nieuwste producten en behandelingen die op de markt aanwezig zijn? Ontdek ze allemaal op de beurs.

Ook MonaLisa Touch® is aanwezig op STAND 106 met alle info rond de laserbehandeling die vaginale droogheid verhelpt.

Je kan er terecht met al je vragen over hoe je je vagina zo lang mogelijk gezond én gelukkig houdt!

Je kan er ook interactieve workshops volgen rond de menopauze, Martine Prenen legt uit wat de menopauze écht doet met je lichaam. In haar boek ‘Menopower’ heeft Martine het ook over de MonaLisa Touch® en tijdens de workshops gaat ze daar uitgebreid op in.  Het medische gedeelte is in handen van Dr. Puttemans, een gecertificeerd MonaLisa Touch® arts. 

WORKSHOP MET MARTINE PRENEN, SCHRIJF JE OP VOORHAND IN VIA MONALISA TOUCH
  • Workshop op zaterdag 4 november om 11 uur
 @ STAND 106
  • Workshop  op zondag 5 november om 14 uur @ STAND 106

Voor alle info over MonaLisa Touch®: www.monalisatouch.be

Voor alle info over het Gezondheidssalon: www.gezondheidssalon.be

De MonaLisa Touch laserbehandeling kreeg de Europese CE-markering en werd goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Die stellen hoge eisen op vlak van veiligheid en controleren ook of het effect daadwerkelijk wordt bewezen in klinische studies met patiënten.