PATTY: “Ik ben een absolute Wifty fan, in november werd ik 65. Ik heb geen echte job meer, wel husband & hond. En een arsenaal aan bezigheden waar ik eerder niet of niet genoeg aan toekwam, zoals schrijven, fotograferen, tekenen en dansen. Elke week een fijn boek verslinden en speuren naar vintage kleren… Momenteel is 80% in mijn kledingkast tweedehands. Je kunt het er maar druk mee hebben!
Ik host ook puur voor de lol een website over mijn transitie naar grijs haar. Het wordt tijd om alle stigma’s over ouder worden eindelijk los te laten. In mijn geval betekent dat dus, dat ik het zogenaamde ‘verval’, in welke vorm dan ook, gewoon laat plaatsvinden. Vanuit rebellie in eerste instantie, maar ook vanuit nieuwsgierigheid. Inmiddels ben ik twee jaar verder en getransformeerd in een tevreden peper & zout versie. Puur natuur hoeft niet saai te zijn, vind ik althans. De website staat inmiddels vol met mooie zilveren dames die het leuk vonden hun verhaal over de reis naar grijs te delen.
Hey Wifties, ben jij ook een (aspirant) silver sister? Of overweeg je die stap en lijkt het je wat om ook een keer in beeld te komen op de website? Laat maar weten via een berichtje hier onder de foto of via wifty@wifty.be, dan neem ik contact met je op. De website vind je onder de naam VERZILVERD, met .com erachter.”
FOTO: eigendom van Patty, gepubliceerd met haar toestemming.