PEGGY (54): “Hey Wifty, fijn dat jullie interesse hebben voor ons verhaal. Mijn kersverse echtgenoot Bruno (61) en ik leerden elkaar bijna 20 jaar geleden kennen. Allebei met flink wat bagage, blutsen en builen maar stapelverliefd op elkaar. Onze relatie was wat men noemt a bumpy road.
Je opnieuw kwetsbaar opstellen is niet evident. Het heeft ons jaren gekost om dat te durven doen. Het was pas toen mijn kinderen alle drie gesetteld waren dat Bruno de vraag durfde stellen, en dan was het nog met een klein hartje… Ik zei altijd dat ik na mijn 40ste niet meer wilde trouwen omdat ik dan geen witte lange jurk meer zou kunnen dragen. Toch zei ik afgelopen november JA op zijn aanzoek omdat ik wist dat hem dat gelukkig zou maken. Meteen was het voor mij duidelijk dat ik all the way wilde gaan, vooral ook omdat we met corona quasi geen contact meer hadden gehad met mijn zeven broers en zussen. Ook mijn zoon die in de UK woont had ik al twee jaar niet meer fysiek gezien. Samen met mijn twee dochters ben ik een lange witte jurk gaan kiezen, mijn zoon heeft me naar het altaar gebracht en mijn kleindochter was bruidsmeisje. Het was een onvergetelijke dag die voor altijd in ons geheugen zal gegrift staan.
Ik besef dat mijn verhaal niets bijzonders is, dat er veel mensen zijn die veel belangrijker dingen te vertellen hebben maar dit was ons kleine gelukje en het bewijs dat je leven niet stopt na wat tegenslag. Soms moet je er wat harder voor vechten of wat langer wachten maar het is altijd de moeite waard om er helemaal voor te gaan.” ❤️ #wiftystory #WeAreWifty
📕 Iedereen heeft een verhaal. Dat is de kracht van Wifty: herkenning en elkaar inspireren. Wil jij ook iets delen hier op Wifty? Alle verhalen welkom! Stuur een e-mail naar wifty@wifty.be dan nemen we contact met je op!
Foto eigendom van Peggy Peeters, met haar toestemming gepubliceerd.