Yes, speciale DHL-zending uit Parijs, Avenue George V 16 ! Sisley meets Wifty

Schermafdruk 2015-10-26 17.49.09

‘t Is gebeurd! Sisley heeft er twee <ahum> knappe bloggers als ambassadrices bij ;-). Beetje legitiem stoefen mag want we zijn super fier dat we mogen samenwerken met dit wereldvermaarde beautymerk. Wij houden van Sisley en Sisley houdt nu ook van ons!

En prompt werd ons een pakketje toegestuurd vanuit het hoofdkantoor van Sisley.

Mijn Sisley-ervaringen dateren vanaf mijn 18 jaar. Met dank aan mijn puistenkop-periode. Mijn moeder ‘dwong’ me om mijn gezicht professioneel te laten behandelen door de allerbeste schoonheidsspecialiste in Limburg, meer bepaald door Sonia Z. in Hasselt. Wil het toeval nu dat zij uitsluitend werkte met het beste van het beste, juist ja: Sisley. Het was instant love voor de textuur, de geur én vooral voor de resultaten van de producten.

Hélène is sinds begin dit jaar totally in love with Sisley ;-). Zij maakte de switch van La Mer naar Sisley en daar heeft ze nog geen moment spijt van. Ze is nieuwsgierig naar de effecten van andere Sisley producten.

 Ancien (Ann) versus Rookie (Hélène). Haha, dat wordt interessant!

Maar producten alleen zijn niet genoeg. Op onze communiezieltjes hebben we onze partner beloofd dé golden rules op te lijsten:
-vakantiezon vermijden tussen 11 en 16u
-huid voeden met hydraterende crème
-juiste serums aanbrengen
-schoonmaken volgens de spelregels
-zonnebril op! (beste middel tegen rimpels en het uitdrogen van oogzone)
-nachtcrème!
-oog- en lipzone

en lachen! En vrijen! En plezier maken! En niet teveel piekeren!

Waaruit bestaat de deal?

Elke maand krijgen we een product dat we gaan testen. Onze ervaringen delen we dan hier op onze webstek.
De volgende maanden offeren we onze huid op voor het goede anti-aging doel en testen we onder meer dit uit:

 • Lotion Tonique aux fleurs
 • Lyslait
 • Hydra Global
 • Réducteur Rides Quotidien
 • Serum Global Fermeté
 • Concentré Eclat Anti-Age
 • All Day All Year

Sisley lanceert ook een fonkelnieuwe e-shop waar je nog eens de producten kan bekijken (en aankopen)! Tot en met kerstmis zijn er speciale acties.   

Liefste wifties, laten we eindigen met een  quote die alles prachtig samenvat:

“Beauty is power,
a smile is it’s sword ”
– John Ray

 

ann@wifty.be

 

 

5 Comments
 • Britt

  Beantwoord

  Sisley is een fantastisch product maar beetje aan de dure kant. Spijtig, anders kocht ik niets anders. Nu leg ik wekelijks een som opzij en is de envelop vol, dan trakteer ik me op een serum. De resultaten zijn meteen zichtbaar. Nu mijn huid ‘rijper’ wordt, zijn alle goede hulpmiddeltjes heel welkom. Maar ik ben ook blij dat Wifty ook andere goede producten probeert die iets portemonnee vriendelijk zijn.

 • Marit

  Beantwoord

  Wauw, wat een eer! Jullie verdienen het. Bij mijn favoriete parfumeriezaak vraag ik steeds om staaltjes van dit merk. Ik investeer in een goede nachtcrème.

 • Kaat

  Beantwoord

  Beste wifties, ik geloof inderdaad dat we op een leeftijd zijn dat we moeder natuur een handje kunnen helpen. Maar zit het geheim in dure verzorgingsproducten? Zit die meerprijs niet vooral in te dure marketing? Weet je wat nul komma nul frank kost: op tijd gaan slapen en slapen met venster open (zuurstof!), rustig slapen, gezond eten en flink wandelen (bewegen!) waarbij je diep ademhaalt. Ik raad het iedereen aan. En lachen. X

 • Liz willems

  Beantwoord

  Super! Krijgen wij ook produkten,om te proberen..? (gratis!) zou fijn zijn ! ;)

 • Nathalie V.

  Beantwoord

  Wel jullie maken mij nieuwsgierig, ik ben al een tijdje op zoek naar de juiste producten voor mijn ouder wordende huid, dat is niet evident, ik wil lief zijn voor mijn huid dus graag zo natuurlijk mogelijk. Voor mijn gezicht zie ik niet naar de prijs, ik doe niet mee aan botox of andere anti-aging behandelingen dus daar ge ik niet op besparen. Maar ik wil dan wel resultaat zien. Ik ben benieuwd naar jullie reacties op de producten! Misschien moeten jullie eens een soort van workshop organiseren waar we staaltjes kunnen uitproberen? Groetjes, Nathalie

Leave a Comment