STEPHAAN: “Ja, ik ben een van die ‘ouw peekes’ die denken dat ze nog 15 jaar jong zijn. ? Ik ben net 57 geworden, maar ik ben gezegend met een goede gezondheid, iets wat je pas echt begint te appreciëren wanneer je in je vriendenkring al wat mensen ziet met wie het al wat minder goed gaat.

Ik skate (on and off) sinds 1976, ik snowboard sinds 1986. Ik geef les op skipiste Aspen in Antwerpen en in 1996 richtte ik, samen met wat vrienden, BSFE op (Belgische Snowboard Federatie Educatie), een federatie die instaat voor monitorenopleidingen, technische kampen, enz.. In 2006 ben ik opgestapt als voorzitter, om in 2008 te beginnen met Back 2 Old School, een skate en muziek event in het Antwerpse Park Spoor Noord.

Wat ik minder leuk vind aan oud worden? Dat je lichaam niet meer is wat het ooit geweest is, en ook je geest is trager, je denkt meer na over dingen (wat in mijn geval met het skaten leidt tot minder durven, want het duurt nu veel langer om van de pijn van een valpartij te bekomen).

Wat is er leuk aan ouder worden? Wel, ik was militair en ik ben nu gepensioneerd en dat kan ik iedereen aanraden. Ook het competitieve van jong zijn valt weg, nu ben ik enkel nog competitief met mezelf. Ik leer graag dingen bij, maar ik wil niet meer de beste zijn, ik wil gewoon de beste “ik” zijn.” ❤️ 


● We Are Wifty OF We Are Mifty! NATUURLIJK zijn mannen ook welkom met hun foto + verhaal op onze Wifty Facebookpagina en op Wifty.be … Stuur een leuke foto naar WIFTY@WIFTY.BE – van jezelf, met vrienden en/of vriendinnen, familie, partner, lief of collega’s, met een korte reactie, wij nemen dan contact met je op.