Elk jaar een nieuwe Miss of Queen verkiezing? Nee, wij doen niet mee aan die vervang en wegwerpcultuur. Ook in 2018 blijft Christine (58) onze Wifty Queen.

Toet kreeg de naam Christine bij haar geboorte. “Véél te gewoon!” moet baby Christine Koevoets toen al gedacht hebben. Het werd al snel Toet – de schuld van al die ‘oe”s in haar naam.

In maart 2014 verkozen we Toet tot Wifty Queen. Ze beantwoordde aan alles waar een Wifty voor staat: inspirerend, wijs, goedlachs, prettig gestoord, eigenzinnig én heel fier om 50+ te zijn.

Toet nam haar taak als Wifty Queen heel serieus en verkondigde aan iedereen die het wilde horen hoe bijzonder vrouwen omtrent 50 wel zijn. Ze werkte mee aan onze twee We Are Wifty campagnes en zat ook in de Wifty reportages in De Standaard Magazine en Goed Gevoel Plus. 

In 2015, ter gelegenheid van 2 jaar Wifty, besloten we om Toet de titel WIFTY QUEEN FOREVER te geven. Want we kunnen ons écht geen betere ambassadrice voorstellen. Daarnaast doen we niet mee aan wegwerpcultuur, onze Wifty Queen wordt pas vervangen als ze haar plek op aarde inruilt voor de eeuwige jachtvelden!

TOET, HOE VOELT HET OM ‘WIFTY QUEEN FOREVER’ TE ZIJN? 

Toet: “Het voelt geweldig om deze titel te mogen dragen, vooral om met veel plezier de maatschappij ervan te overtuigen dat 50 + niet gelijk staat aan grijs en uitgeblust. Voor mij staat 50+ gelijk aan nieuwe energie, een eigen stijl en weten wat je wil. En vooral met volle teugen genieten van het leven. Sinds mijn titel heb ik alleen maar meer leuke mensen leren kennen. En een ferme knipoog naar de personen die mij vroeger hebben uitgelachen en gepest omwille van mijn eigenzinnige stijl.”

EN WAT VIND JE VAN HET FEIT DAT WIFTY NIET MEE DOET AAN DE WEGWERPCULTUUR? WIFTY QUEEN FOREVER? 

Toet: “Dat is een goede zaak, zo kan de Wifty Queen veel meer bijdragen aan het concept Wifty en zo helpen om Wifty nog meer uit te bouwen.”  

HOE HEEFT WIFTY JOUW LEVEN VERANDERD?

Toet: “Wifty heeft mijn leven in de positieve zin veranderd. Geen saaie informatie over 50+ en “Tena Lady” toestanden. Wifty laat de vrouwen van onze leeftijd stralen door leuke informatie en getuigenissen, weg van negatieve invloeden als zogezegde miserie menopauze! Wifty staat voor ‘Enjoy Life op Tram 5’, hahaha. Voor mij persoonlijk heeft de kaap van de 50 mijn leven alleen maar in positieve zin veranderd. Eigen stijl, eigen creativiteit en weten wat ik wil. Nee voor mij geen 20 meer geef mij maar 50+.”

DIT JAAR VIEREN WE 5 JAAR WIFTY! WAT WENS JE WIFTY TOE?

Toet: “Dat Wifty nog veel meer bekendheid zal krijgen, dat er nog heel veel projecten rond 50+ komen, zodat we de maatschappij die ons ziet als grijze muizen ‘een poepje kunnen laten ruiken’. Of course wens ik dat Wifty de wereld zal veroveren, hahaha!”

WE LOVE TOET!
Wil je onze Wifty Queen Forever boeken voor een reportage, fotoshoot of reclamecampagne? Stuur een mailtje naar helene@wifty.be
 
IMG_6696

IMG_7022Screen Shot 2015-03-05 at 18.57.05