〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? KATRINE DERBOVEN reageerde op onze Wifty vraagjes.

KATRIN: “2020 heeft mij vooral geleerd om te durven online te werken, zowel individueel als met groepen. Ik had nooit durven denken dat ik zo graag online trainingen zou geven! 2020 gaf me ook de kans om te vertragen zodat de persoonlijke en professionele versnelling zich kon inzetten. 2020 heeft me heel veel inspiratie en creativiteit gegeven.

In 2021 wil ik mijn stem meer laten horen, zowel als ondernemer als zangeres. Dat laatste vind ik super spannend, en juist in die spanning zit mijn groei. Ik heb er heel veel zin in! 2021 belichaamt mijn motto: verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze. Vind goud in je pijn!”
❖ Katrin Derboven is psychotherapeut voor ondernemers: “Als ondernemer kom je in contact met angsten, onzekerheden , pijnen zowel van jezelf als van je medewerker. Hoe jij hiermee omgaat bepaalt de individuele groei als ook de groei en gezondheid van je organisatie . Op het raakvlak van economie en psychologie ondersteun ik jou richting persoonlijk en zakelijk succes. 
Meer info:  www.katrinderboven.com – Foto: Katrin Derboven