Victoria-De-Smet‘Jullie willen misschien wel weten hoe een 20-er op jullie website terecht komt. Eerlijk gezegd weet ik dat niet meer. Maar ik weet wel nog waarom ik ben blijven hangen op jullie blog. Stiekem een beetje omwille van de leuke wedstrijd.  Maar vooral omwille van enkele dingen die ik las over wie jullie zijn en wat jullie inspireert en doet lachen in het leven.

Ik heb vorige week mijn ontslag genomen bij mijn huidige werkgever. Ik ben uitgekeken op de job, de samenwerking met mijn baas verliep niet vlot, ik werd wat leeggezogen en had niet veel energie meer. Ik heb hierover lang getwijfeld. Ik kon toch niet ontslag nemen zonder dat ik iets anders heb. Maar ik weet nog niet wat ik wil, waar ik naartoe wil,… Sinds mijn ontslag kan ik heel de wereld aan en voel ik mij enorm vrij. Ik beslis hoe ik leef en ik maak mijn eigen keuzes. Zalig gevoel!

Wat volgt er nu. Ik weet perfect wat ik wil voelen bij mijn volgende professionele activiteiten, maar ik weet nog niet wat ik ga doen. Hierover ga ik de volgende dagen en weken nadenken, babbelen, lezen, brainstormen,…

Jullie website en jullie levensvreugde inspireren me! Jullie stralen goesting en passie uit in jullie werk! Uitspraken als ‘change is the only constant’, ’there are no problems’ en ‘niets is onmogelijk’! Heerlijk!! Ik herken mezelf in de zin om te organiseren, vertellen, mensen meekrijgen in een verhaal, brainstormen, inzichten geven, babbelen over het leven,…

Ik wil op mijn vijftigste uitstralen wat jullie uitstralen. Dat zou ik niet bereiken als ik een nine-to-five job zonder passie bleef doen!

In mijn zoektocht naar wat volgt, wil ik de wifty-passie voor ogen houden!!’

Met dubbel uitroepteken. Dan gaan Hélène en ik daar heel hard van blozen.
Succes Victoria en hou ons op de hoogte hé! XL-hug van de wifties

 

Bedankt!!