Vrouwen zijn gelukkiger, gezonder en presteren beter als ze omringd zijn door een groep sterke vrouwen. Madeleine Albright zei ooit: “Er is een speciale plaats in de hel voor vrouwen die weigeren andere vrouwen te helpen.”

Inderdaad, vrouwen doen het op alle vlakken beter als ze kunnen vertrouwen op andere vrouwen. Een studie gepubliceerd in de Harvard Business Review wees uit dat vrouwen met een stevige vriendenkring het vaak verder brengen. Vrouwelijke collega’s die je steunen en bijstaan met raad en daad, helpen je de weg te vinden naar je doel.

Daarnaast zouden vrouwen met meer dan 10 vriendinnen meer kans hebben om een ziekte te overleven dan vrouwen die geen goede vriendinnen hebben. Sociaal geïsoleerde vrouwen zouden 64% meer kans hebben om te overlijden aan kanker. Vriendschap is letterlijk het beste medicijn!

Onderschat ook nooit de kracht van een WhatsApp groep met je vriendinnen. Een plaats hebben om goed en slecht nieuws te delen, om grapjes te maken, om elkaar te ondersteunen, kan je leven verrijken.

✖︎ En zo komen we bij Wifty terecht, we zijn zoveel meer dan een online platform, ons OFFline verhaal is zo belangrijk, is zoveel waard. De events, de party’s, de Wifty Connects… Vriendinnen voor het leven! ❤️ #wearewifty #wiftyconnect