〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Binnenkort sluiten we 2020 af, een surrealistisch jaar dat we voor verschillende redenen nooit zullen vergeten. Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? Dat vroegen we aan ANN CUYVERS, auteur en eigenares van de Erotische Verbeelding, een vrouwvriendelijke erotheek in Antwerpen.
ANN over 2020: “2020 heeft mij geleerd dat ik het op alle vlakken heerlijk vind om te “lockdownen” met mijn man. Dat ik als vijftigjarige mij plots voel staan tussen mijn gepensioneerde ouders en mijn 2 studerende zonen en dat ik veel leer van hun en het bijzonder knap vind hoe zij omgaan met dit vreemde jaar. Dat er niet in elk gezin onvoorwaardelijke liefde is. Dat vrijheid in mijn hoofd zit en dat ik dankbaar ben voor dat hoofd van mij. Dat controle over je toekomst een illusie is. Dat niks zeker is. Dat ik een grote bewondering heb voor creatieve ondernemers, voor de mensen in de zorg en in het onderwijs. Dat (zelf)liefde en positief denken mijn veerkracht is. Dat ik wel wat spontane deugenieterij met vrienden mis omdat het leven op de één of andere manier ernstiger was afgelopen jaar. Dat ik graag koester. En dat het oké is om te zuchten af en toe…”
ANN over 2021: “In 2021 gaan er vrouwelijke aliens landen. Veel vrouwenliefde & vrouwenvreugde. Nieuwe boeken van mij vol vrouwelijk genot. Niks is zeker. Laten we er zacht aan beginnen en wild eindigen.”