〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? LUCIE GOOSSENS, Yoga therapeute en Ayurveda consulente reageerde op onze Wifty vraagjes.
 LUCIE: “Hallo toffe mensen van Wifty, 2020 heeft me geleerd dat mijn grijze haren best wel mooi en acceptabel zijn op mijn leeftijd (aangezien ik toch niet meer naar de kapper kon gaan om ze te laten kleuren), dat helemaal niets doen en tijd nemen voor jezelf echt wel ok is, dat alles zomaar niet voor het rapen valt en dat we echt moeten leren appreciëren wat we reeds hebben. Ook dat goede vrienden en famillie belangrijk zijn, ik heb mijn hart nog meer leren openen. Ik heb nog meer tijd kunnen nemen om te schrijven en voor mijn meditatie en van de echte stille momenten kunnen genieten in de natuur.
Ik weet niet wat 2021 voor mij in petto heeft omdat we het niet in de hand hebben maar ik maak er het beste van en zolang ik gezond kan blijven is alles mogelijk, ik ben reeds een gezegend persoon en alle dagen dankbaar voor dit. Ik projecteer me alleszins op mijn persoonlijke projecten zoals een boek schrijven, weldadigheidsacties ondernemen, mijn yogaleerlingen eindelijk terug zien, mijn carrière als zilverharig middle-aged fotomodel nog voortzetten… maar ik wens vooral dat er minder miserie in de wereld zal zijn, dat de mensen wat bewuster gaan handelen en denken na deze crisis, dat de wereldleiders echt wat gaan doen voor het klimaat, dat dierenrechten er nog meer door komen en dat de schrijnende armoede uit de wereld geholpen wordt… Het klinkt naief maar dit is echt wat ik wens. Ik wens dat elk levend wezen op deze aarde gelukkig en vrij is!
Een spetterend 2021 gewenst!”