〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉  Binnenkort sluiten we 2020 af, een surrealistisch jaar dat we voor verschillende redenen nooit zullen vergeten. Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? Dat vroegen we aan LYNN WESENBEEK, journaliste, presentatrice, bestuurslid VRT en keramiste.
LYNN over 2020: “2020 vond ik een heel bijzonder jaar. Wereldwijd ging de teller bijna letterlijk op nul. Hét moment om stil te staan en na te denken over het leven. 
Dat op zich was eigenlijk al een cadeau. Want nadenken kan in twee richtingen. Met focus op wat allemaal is mislukt, of op wat net wél is gelukt. 
Professioneel werden bijna alle opdrachten geschrapt. Daardoor kwam er tijd vrij om te boetseren en ontdekte ik mijn eigen creativiteit én een nieuwe passie.
Ondanks en dankzij.”
LYNN over 2021: “De voorbije jaren had ik voor mijn werk altijd mijn hoofd nodig. Nu gebruik ik mijn handen … om hoofden te maken… 😉 Dankzij de covidcrisis kom ik in 2021 dus mogelijk op een nieuw spoor. Het is mijn wens om met mijn kleikoppen de wereld te veroveren. In hotels, restaurants, conceptstores, e-v-e-r-y-w-h-e-r-e, over de hele wereld. Het coronavirus achterna. Ha!
Foto – LYNN: “Riadh Bari werd ei zo na niét De Slimste Mens Ter Wereld dit seizoen, maar hij heeft er wél een tweede kop bij!” 😘