〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? MARTINE PRENEN, presentatrice, journaliste, auteur en happiness- en gezondheidscoach reageerde op onze Wifty vraagjes.
MARTINE: “2020 heeft me geleerd dat ik eigenlijk heel veel zelf kan en dat vertragen kan leiden tot veel moois. Ik startte dit jaar met de wens met mijn site mooie dingen te gaan doen. Ondertussen ben ik trots op de ontwikkeling die het heeft ondergaan, ik werk nu nog veel intenser samen met de mensen waar ik al jaren ‘af en toe ‘ wat mee deed. Tijdens Corona heb ik ontdekt hoe belangrijk communicatie is, ik ben voor mijn volgers live dingen gaan doen en heb samen met hen gekookt, getraind, gemediteerd en heb zelfs verhaaltjes voor het slapengaan voor hen voorgelezen. Dat blijkt zo ’n leuke en dankbare reacties teweeg te brengen dat ik daar volgend jaar veel meer mee ga doen. Afgelopen jaar ben ik ook weer TV gaan maken met Bodytalk , een gezondheidsmagazine op TV plus (Telenet) en ook dat wordt volgend jaar uitgebreid. Kortom naast het feit dat ik heb ingezien dat ik zelf ook veel meer kan en nu ook zelf film en monteer, naast het mooie werk van mijn IT-team, kijk ik reikhalzend naar 2021 uit.

In 2021 wordt mijn eigen live kanaal BETTER LIVE een feit, Bodytalk krijgt een nieuw jasje en ik ga weer toeren met ‘De gezonde vrouw?..’ Ik heb ondertussen zelfs al wat optredens via Zoom staan dus dat wordt ook iets heel spannends en nieuw. Verder hoop ik mijn nieuwe studie ‘Ortomoleculaire voedingscoach’ af te ronden. Daarnaast hoop ik nog veel van m’n familie gezelschap te kunnen genieten, kleinzoon Micah verder te zien spelen, huppelen en knutselen. En als laatste hoop ik uit de grond van mn hart dat ik nieuwe belevingsreizen kan gaan doen, aangezien ik die het afgelopen jaar allemaal moest annuleren. Een groep vrouwen begeleiden en in de watten leggen tijdens een week in het zonnetje, met workshops, veel lachen, bewegen, praten, aha-erlebnissen en memorabele momenten.”

Voor meer info: https://martineprenen.be – Foto: Wim Demessemaekers