Wifty Queen Toet (57): “Allemaal goed en wel, die winterse gezelligheid in huis, maar het mag niet te lang duren. Te lang onder een dekentje in de zetel liggen is voor niets goed! Lang stilzitten is dus niets voor mij, ik speel graag tennis en dat al sinds mijn 6 jaar. Met mijn 57 jaar voel ik me in de fleur van mijne sleet. ;-) In de winter speel ik wintercompetitie dubbel dames op TC de Meyl in Kontich en in de zomer speel ik ook interclub competitie op tennisclub SOC in Maria-ter-Heide. Ik hou enorm van de sport zelf, omdat ik het een leuke manier vind om in beweging te blijven en omdat de spanning van een match nog altijd pure adrenaline is. Ik voel wel dat met de jaren de snelheid afneemt, maar het leuke is dat je dan goed je techniek en kopje moet gebruiken. Ik speel trouwens nog heel graag single, ook in de interclub. Of course is de “4 de set” – den après tennis – ook héél belangrijk en gezellig. ;-) Het is een groot deel van mijn sociaal leven. Wat betreft mijn outfit probeer ik er altijd een speciale touch in te brengen. Ik speel dikwijls in een T-shirt van Evangelatou op een sportshortje, bij koud weer draag ik een leuke zwarte of zilveren jogging- of harembroek. Game, set and Wifty match! ;-)

helene@wifty.be