Schermafdruk 2015-09-15 10.53.06

5 kg erbij. 5 kg eraf. Winterkilo’s. Zomerkilo’s. Voor de meeste Wifties een herkenbaar patroon. 7 kg erbij en de volgende jaren nog meer kilo’s die aan je lijf blijven plakken tot je het niet meer onder controle hebt. Dat overkwam Nicole.

Wij waren destijds zo onder de indruk van het verhaal van Wifty Guest Nicole Wellens (een jaar geleden kon je het op Wifty lezen) dat we ze hebben uitgenodigd om haar persoonlijk verhaal van ups & downs te komen vertellen.

Nicole was in haar jonge jaren fotomodel. Toen ging ze van maatje 36 naar maat 52. Nu heeft ze maat 38/40 en raakte 43 kilo kwijt met het PronoKal dieet. Straf!

Naarmate de kilo’s erbij kwamen en bleven plakken, bleef ze toch haar vrolijke zelve, niet? Foto’s van vroeger op haar ijskast hielpen niet (meer).

Schermafdruk 2015-09-15 10.45.37

Tijdens de menopauze beseffen we als vrouwen te weinig dat ons inwendig fabriekje stil valt of trager. Zoals ons metabolisme of verbranding. Vrouwen die evenveel of te veel calorieën binnenspelen en onvoldoende bewegen, zien plotsklaps een stijging in gewicht. ‘Aja, de menopauze zeker!?’ De menopauze wordt te vaak en te snel gebruikt als makkelijk excuus.

We nodigen je uit om deze ervaringen met elkaar te delen en praktische tips op te pikken uit Nicoles inspirerend & humoristisch verhaal:

  • Hoe begin je eraan?
  • Hoe reageerde haar omgeving op haar gewichtstoename en -verlies?
  • Hoe reageerde haar man die haar door -scuse my French- dik en dun steeds steunde
  • Hoe hield ze het vol?
  • Haar concrete tips?
  • Haar verhaal!

Daarom organiseren we op DONDERDAG 1 OKTOBER een WIFTY TALK met als thema: Kilo’s erbij, kilo’s eraf…

DATUM & UUR: DONDERDAG 1 OKTOBER – 19 UUR
LOCATIE: KOFFIE CR – KRONENBURGSTRAAT 17A – 2000 ANTWERPEN

KOFFIEBAR CR is een degustatiebar met de lekkerste koffie, thee, cava, wijn, biosapjes en taartjes op het Zuid in Antwerpen. Dat afvallen doen we ’s anderendaags ! ;-)

Parking: net voor de deur,  in de straatjes in de buurt of op de gedempte zuiderdokken van de Vlaamse en Waalse Kaai.

Heb je te kampen met overgewicht of wil je graag wat kilo’s kwijt voor de feestmaanden? Schrijf je dan zeker in!

We willen graag zoveel mogelijk vragen beantwoorden en iedereen genoeg aandacht geven, daarom mag de groep niet te groot zijn.

Wil je er zeker bij zijn? Stuur dan snel een mailtje naar wifty@wifty.be met als onderwerp: WIFTY TALK : GEWICHT. Je krijgt dan van ons een bevestigingsmail.

Talk to you soon
Ann & Hélène