Mifty Stephan (54)

 

Wifties houden van mannen. Zoveel is zeker. Mannen van alle leeftijden maar in het bijzonder van Mifties – Men in their fifties. Mifties zijn net als Wifties onaangepast en prettig gestoord. Ze nemen 50+ serieus, maar niet zichzelf. Laten we het zo stellen: we begrijpen elkaar! ;-)

5 Wifty vraagjes aan Mifty Stephan (54)

Het leukste aan 50 worden?

Niets in het bijzonder. Voor mij was 50 worden niet anders dan 49 worden. Ik denk dat vrouwen meer stil staan bij dat cijfer dan mannen.

Het minst leuke aan 50 worden?

Rugpijn bij het opstaan! Hahaha, je krijgt er een paar ongemakken bij en je lichaam recupereert minder snel na het sporten.

Wat zéker nog doen voor je 60?

Rondtrekken in Australië, Nieuw Zeeland en Zuid-Amerika staat op mijn things-to-do lijstje. En ik wil graag naar de opera in de mooiste opera gebouwen ter wereld: Opera House in Sydney, Opéra Garnier in Parijs, Metropolitan Opera in NY, Teatro Colon in Buenos Aires, Norske Opera in Oslo, Teatro La Fenice in Venetië, Wiener Staatsopen in Wenen, La Scala in Milaan… In black tie!

50 is het nieuwe 30?

Mijn grootmoeder zei me ooit toen ze 74 jaar werd: “Ik ben niet oud, oud zijn is iets wat je er zelf van maakt!” En zo is dat. In je hoofd blijf je jong. Vervelende zeurpieten zullen vervelende zeurpieten blijven, ongeacht welke leeftijd. Als je grappig en positief was tijdens je jonge jaren dan zal je met veel humor en plezier ouder worden… En wat ik van vrouwen omtrent 50 vind? Mijn Wifty vriendinnen zien er allemaal absolutely fabulous uit! Jonge vrouwen kunnen heel wat van hen leren!

Wijze raad voor mensen die nog 50 moeten worden?

Het leven begint pas écht bij 50! Neem je tijd om de aap uit te hangen, doe alles wat je wil doen, maak veel plezier, maak fouten, begin opnieuw, neem het leven niet te serieusToen ik 30 jaar werd voelde ik veel meer druk dan toen ik 50 werd. 50+ zijn is bevrijdend!