Voller, steviger haar is een echt issue voor 50-plus vrouwen. Vanaf de menopauze zitten we dan ook vaak letterlijk met onze handen in het haar.

We voelen dat we moeten inboeten aan voller, steviger haar. Het mist aan kracht en verliest een pak stevigheid.

Haar, haren, kapsel… het wordt dof, het voelt breekbaar. Er zijn Wifties die ook serieus haarverlies vaststellen. De look is dikwijls futloos.  Het lijkt alsof het haar een eigen weg is ingeslagen en we het amper tot de orde kunnen roepen.

Tijd voor een drastische planning:

 1. maak iets vaker een afspraak bij de betere kapper. Hij/zij is de enige deskundige in dat gebied. Betere raad haal je er zo uit. Anders kleuren, een frissere of kortere coupe, op juiste manier wassen (met juiste producten) en juister föhnen. Dat zijn al praktische tips die instant helpen. Ze klinken als de evidentie zelf maar kappers vertellen ons dat er ongelooflijk tegen gezondigd wordt.
 2. TIP: wist je trouwens dat het geen zin heeft om haren nat te föhnen! Beter en gezonder is om dat te doen als ze bijna droog zijn. Laat dus de haren eerst wat aan de lucht drogen of op zachte stand föhnen. Pas dan een verstevigende mousse erin (ook hieruit mee overdrijven) en dan vervolgens in model brengen.
 3. Al supplementen overwogen die zodanig zijn samengesteld dat ze effectief hélpen. Wij hebben ze getest en moesten ze geen spat helpen, zouden we ze hier deskundige verzwijgen. Meer nog, we zouden ze tot point zero afkeuren!

 

Wij zeggen JA tegen steviger én voller haar!

De proef op de soms was gedurende 6 weken: dagelijks 1 softgel O’HISA! 

Als voormalig beautyredactrice heb ik jarenlang genoeg rommel en kwaliteitsproducten gesmeerd, geprobeerd en ingenomen om het verschil heus wel op te merken. Je weet precies wanneer er ferm met je voeten wordt gerammeld.

En ja, ik ben er heel sceptisch aan begonnen: ‘Weer een zoveelste blabla-product dat vanalles belooft en nul waarmaakt. NEXT!’

Ik had beter moeten weten. Want de initiatiefnemer én producent is niemand minder dan Jo Wijckmans (*) van Nutrogenetics. Een gesprek met die man die met zoveel passie voor en over voeding spreekt, dan word je op slag nieuwsgierig en ben je bereid om het ‘risico’ aan te gaan. Dan wil je die softgels slikken. Punt.

(*) De naam Jo Wyckmans doet waarschijnlijk een belletje rinkelen. Uit ‘onze tijd’ was hij de man achter het modemerk Gigue dat hij jaren geleden verkocht om zich op andere projecten te smijten. Zijn passie en interesse draait om alles wat met voeding te maken heeft. Waarschijnlijk aangestoken door zijn observatie van fotomodellen en andere vrouwen en hoe ze met voeding omgaan. Jo Wyckmans, auteur van de bestseller “Gezond vanbinnen, vanbuiten mooi” ontwikkelde een softgel die alle ingrediënten bevat om uw haar en huid van binnen uit te ondersteunen. O’HISA is een uniek complex van 100% natuurlijke ingrediënten dat grondig wetenschappelijk getest is

De zichtbare resultaten zijn indrukwekkend:

– het haar is voller, dikker

– de huid wordt mooier, steviger

– en de nagels worden langzaam maar zeker ook sterker

 • Voller, steviger haar. Dikker ook.

De complimentjes zijn het allerbeste bewijs!  Mijn kinderen verbieden me om mijn haar nog korter te laten knippen. Zelfs mijn moeder vroeg welke shampoo ik gebruik. Omdat het zo mooi en dik staat. Mijn target? Nog wat laten bijgroeien om dan van die zalig mooie wilde of slordige knotjes te maken. Yes yes.

De beste test is de ponytail- test . Voor het gebruik van O’HISA had mijn paardenstaartje de dikte van een smalle pink, nu heeft het de dikte van twee vingers. HA!

Iedereen vraagt of ik naar de kapper ben geweest. ‘Het valt zo mooi, zo vol…’ Jaja. Zelfs mijn vaste kapper wil mijn haar lang houden. En als een kapper dàt zegt, moet er toch iets leuks aan de hand zijn. Want kappers knippen o zo graag, niet  ;-) ?

Maar dit is niet het enige wat die softgel veroorzaakt. Lees even mee:

 • Stevigere huid

Duwen op de huid van mijn bovenarmen en -benen is geweldig. Het viel me op bij het dagelijks opbrengen van de bodycrème. Die zones  voelen steviger aan! Ook de huid op de zijkant van mijn rug zit steviger in ’t zadel. Er zit nog een slaptitude in de plooi van mijn arm maar ik moet nu ook niet willen dat dat op 6 weken helemaal zou ‘verdwenen’ zijn. Fair en geduldig blijven. Maar met dit resultaat ben ik best super tevreden. Het is een bonus!

 • Sterkere nagels

Sinds mijn puberteit heb ik last van hele fragiele nagels. Dan nam ik geregeld vitaminetabletten in maar na zo’n kuur was het weer van dat. Alleen op vakantie en onder de zon groeien mijn nagels mooi en lang. Maar een keer thuis en rammen op het klavier van mijn typemachine en laptop  … terug naar af.

In ieder geval stel ik vast dat ook deze zone aan kracht wint. Geduld en niet verwachten dat een probleem dat al 40 jaar aansleept op een aantal maanden is opgelost.

Om maar te zeggen dat het altijd leuk én top is als je vanuit een volle 100% positieve ervaring én overtuiging kan spreken over een product. Vanuit dit enthousiasme blijven we dit hier delen.

Wat is O’HISA?

O'HISA stevigere huid dikker haar sterke nagels

Het is een manier om met behulp van een dagelijkse softgel je van BINNENUIT te wapenen tegen uiterlijke veroudering.

O’HISA is een uniek complex van 100% natuurlijke ingrediënten dat grondig wetenschappelijk getest is.

 • 100% hyaluronzuur van plantaardige oorsprong
 • Omega 7 uit duindoornbesolie
 • Omega 9 uit olijfolie
 • Hydroxytyrosol in extra vierge olijfolie
 • Superoxide dismutase (SOD) uit meloen
 • Zink en koper
 • Vitamine B2, B5, B6, B12, biotine en foliumzuur
 • Natuurlijke astaxanthine
• Zuivere kwaliteit zonder chemische oplosmiddelen
 • Geen rundergelatine, geschikt voor pesco-vegetariërs
 • Glutenvrij – lactosevrij

Vele vrouwen geven veel geld uit aan dure huidverzorgings- en anti-aging crèmes en gels, omdat ze niet beseffen dat een mooie en gezonde huid van BINNENUIT wordt opgebouwd.

Wanneer je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, weerspiegelt je innerlijke gezondheid zich via een stralende, elastische huid en een volle dichte haardos. Alleen kom je in de drukte van het leven niet altijd aan evenwichtig eten toe. Met O’HISA geef je je weerstand (dankzij o.a. zink) én je uitstraling het juiste duwtje in de rug. Op élke leeftijd.

O’HISA helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid behouden en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden.

Prijs: vanaf 59,95 euro (een maand verpakking)

Te verkrijgen bij de betere apotheek.
Of bestel online OHISA.eu en gebruik de discount code “wifty”

Voor nog meer vragen, kun je terecht bij www.womenshealthconsulting.eu