Vorige week deelden we deze foto + tekst van Poppi Hilde Slaets op onze WIFTY Facebookpagina, en daar kregen we heel veel reacties op. 71 Wifties reageerden met hun foto en leeftijd. Fantastisch, zo’n mooie bende Wifties bij elkaar. Geniet van de tekst, geniet van de foto’s!

“Voor al mijn vrouwelijke vrienden die niet meer piepjong zijn… We zijn op een leeftijd, waar we misschien rimpels zien, grijs haar, extra kilo’s. De menopauze is op de hoek, wacht om de hoek, of is al achter de rug.
We zien al die beeldschone 25-jarigen en zuchten… Maar wij waren ook ooit 25… net zoals zij op een dag onze leeftijd zullen hebben. Wat zij hebben met hun jeugd en levenslust, hebben wij met onze wijsheid, ervaring en kennis. Wij zijn vrouwen zoals een klassieke auto of fijne wijn.
Terwijl onze buitenkant misschien niet meer is wat het ooit was, is er wijsheid, kennis en kracht voor in de plaats gekomen zodat we dit hoofdstuk van ons leven kunnen betreden met gratie, en trots kunnen zijn op alles wat we hebben meegemaakt en bereikt.
Voel je nooit verdrietig omdat je al wat ouder bent.
Het is een voorrecht geweigerd aan velen.
Lieve, mooie, krachtige vrouwen, ik vraag jullie om hieronder een foto + je leeftijd te plakken, om te laten zien hoe mooi we zijn.
50 en genietend van het leven…. Ouder worden? Geniet er volop van, ik heb al te veel vriendinnen verloren…”