ACHT jaar Wifty. Wat een avontuur. De afgelopen 8 jaar leerden we veel bijzondere mensen kennen. Zoals Christine Speleers, een pittige Wifty die van kunst, cultuur én dansen houdt. Wat betekent Wifty voor haar?
1️⃣ Jullie posts zijn effenaf WoW! Soms hilarisch (2 zotte dozen aan ‘t brainstormen, ik kan ‘t me goed voorstellen), soms nuchter en to the point als het gaat om ons allen een ‘tiramisu-ke’ te bezorgen, vooral nu in deze moeilijke periode. Ik lees ze altijd het eerst, zelfs meermaals als ik er nood aan heb. Iedereen had wel één of meerdere dipjes in die voorbije maanden. De reacties vind ik eveneens de moeite.
2️⃣ Ik leerde veel nieuwe ‘madammen’ kennen, dan spraken we ergens af en konden we urenlang doorgaan met kwebbelen. Miljaar, wanneer kan dat weer?
3️⃣ De feestjes in samenwerking met Oldskool Belgium… daar moet ik jullie geen tekeningetje bij maken: dansen tot m’n voeten m’n lichtgewicht zelfs niet meer aankunnen, plakken tot de laatste feestvierders en dan al strompelend (zelfs 1 keer blootsvoets ) naar het hotel. Nachtelijke krampen in de kuiten, dat pak je er graag bij! De locaties zijn effenaf magnifiek, de muziek om uit de bol te gaan en de dj’s hmmm… 😉
4️⃣ Dat tikkeltje ‘met een hoekske af’ bij de Wifty’s, zo zalig én besmettelijk!
5️⃣ Fijn om te lezen hoeveel Wifty’s er niet (meer) wakker liggen van een huidplooi, rimpel of vetkwabje meer of minder. Geen verbouwingen! Die periode ligt bij mij al lang achter de rug, heb zelfs nooit overwogen om m’n lichaam op te kalefateren. Dat zijn toch maar lapmiddels.
6️⃣ Nog efkes over de slappe lach. Komt die ook bij jullie op op de meest ongepaste momenten? Erg hé, je moeten inhouden en je lippen dichtpersen om het niet uit te proesten.
7️⃣ Op het mega dansfeest in de Ikon stonden we met enkele Wifty’s samen in de damestoiletten, spiegels rondom en daar de slappe lach! Waarmee ? Weet ik niet meer … moet je Chantal Vangelatos vragen! 😂 Heb me rot geamuseerd !
8️⃣ Wifty zijn is een boost, houdt ons jong in ‘t kopke!