We krijgen regelmatig de vraag of ons boek ‘(Not So) Happy Single’ nog te koop is. Ja hoor! Te bestellen bij de Standaard Boekhandel, in de winkel of online.

Want inderdaad, het aantal alleenstaanden neemt toe, traditionele relaties en huwelijken lopen terug. ‘Happy single!’ horen we regelmatig roepen. Veel singles houden geen rekening meer met verwachtingen van anderen en beseffen dat een alleenstaand leven echt iets voor hen is, met een geliefde of ‘friend with benefits’ achter de hand. Maar niet iedereen is happy single. Veel mensen zijn ongewild alleen en verlangen met hart en ziel naar verbinding. Overdag valt dat allemaal goed mee, werken, een actief sociaal leven, hobby’s… Maar ’s avonds thuis kan de allenigheid je overvallen. Vooral het knagende gemis van een maatje, een zachte aanraking, knuffelen, intimiteit, het gevoel dat je je emoties nergens kwijt kunt grijpen je bij de keel.

Voor ons boek interviewden we de afgelopen jaren honderden singles (m/v/x), en het viel op dat de moeilijkste uren vooral tussen tien uur ’s avonds en vijf uur ’s morgens zijn. We delen persoonlijke en herkenbare getuigenissen, veel tips en wijze raad voor online en offline dating, en we vroegen een aantal experts om hun inzichten en tips, oa. psychiater en relatietherapeut Dirk De Wachter en psycholoog en psychoanalyticus Paul Verhaeghe.

Yep, ‘(Not so) happy single’ is een must-read voor iedereen die zich minder alleen en meer verbonden wil voelen!

Standaard Boekhandel online: https://www.standaardboekhandel.be/p/not-so-happy-single-9789022337929