De finalisten van de Weekend Blog Awards zijn bekend…

En WIFTY is genomineerd!

Na lange beraadslaging van de jury zijn de finalisten van de Knack Weekend Blog Awards gekend. Uit meer dan 3500 nominaties werden per categorie vijf of tien finalisten gekozen. Uit meer dan 3500 nominaties werden 60 blogs geselecteerd voor de finale.

EN WIFTY IS ERBIJ! We zijn genomineerd in de categorie PERSONAL.

Wij heel fier én dankbaar, want dat hebben we ook aan jullie te danken!

Er werden massaal blogs ingezonden. Er is gelezen en geklikt, genoten en gebookmarked. Uit alle inzendingen werden per categorie de finalisten van de Weekend Blog Awards geselecteerd.

KLIK HIER EN STEM OP WIFTY!

Nu is het aan jullie om te stemmen op jullie favoriete blog.

Alle stemmen worden samengeteld met de stemmen van de redactie van Weekend Knack en Le Vif Weekend, om zo op een eerlijke en kwalitatieve manier per categorie één winnaar te verkiezen. Na het stemmen maak je kans op een luxe shoppingsweekend met een Seat Mii by Mango.

[highlight]Je kan hier stemmen: http://www.blogawards.be en per categorie alle finalisten zien. WIFTY is genomineerd in de categorie PERSONAL. [/highlight]

Of klik op de afbeelding hiernaast.

Je kan in elke categorie stemmen, maar dat is niet verplicht. Je stem wordt pas definitief geregistreerd wanneer je de volledige stemprocedure hebt doorlopen. Uiteraard kan je slechts één keer zo’n stemronde doen. Nadien worden alle geldige stemmen samengeteld met die van de jury, om zo de winnaars te kunnen bepalen. Stemmen kan tot zondag 26 oktober.

         Véél stemplezier en héél erg bedankt Wifty lezers!