Antoinetta: “Ik vind 51 een mooie leeftijd. Ik voel natuurlijk dat ik geen 18 jaar meer ben, maar dat wil ik ook niet meer zijn. Ik voel me veel zelfzekerder dan toen ik jonger was.
En ik voel me goed. Ik heb een mooie job (Hugo Boss Knokke), ik woon aan zee, dat geeft altijd een vakantiegevoel, en ik heb leuke vrienden. Je hoort mij niet klagen. Minder leuk zijn de de kleine fysieke ongemakken en kwaaltjes. Die warmteopwellingen die zomaar uit het niets opduiken, daar moet ik nog aan wennen. Die menopauze mogen ze afschaffen, haha!

Ik ben single en daar geniet ik van. Veel mannen maken me het hof, vooral jongere mannen, maar in het algemeen vinden mannen mijn sterke persoonlijkheid bedreigend. Komt er een man op mijn pad die van muziek houdt, een rocker, muzikant, producer of DJ, die geen kinderen wil, dan zal ik geen nee zeggen. Samen plezier maken, van het leven genieten en elkaar respecteren, dat zie ik wel zitten.

Ja, muziek betekent heel veel voor mij. Ik had vroeger samen met mijn toenmalige vriend Fabrice Lagrange het platenlabel ‘Resonance A’. Oa Derrick May, Amerikaanse techno producer en DJ, zat bij ons in de studio.

Daarnaast zijn dansen en ballet een rode draad door mijn leven. In mijn jonge jaren werkte ik als model en deed ik meer dan 40 modeshows per seizoen, met choreografie. Toen werd er gedanst op de catwalk!

Mijn advies voor andere Wifties: Gooi al je complexen overboord, het is het niet waard om je leven daardoor te laten beïnvloeden. Zie jezelf graag en verzorg jezelf. Je huid goed hydrateren en af en toe een paar botox spuitjes doen wonderen. Mijn voorhoofd laat ik zo af en toe in slaap leggen, dan zie ik er echt een pak frisser uit!

En het allerbelangrijkste, stop met zagen en zeuren en geniet van alles wat er wél is. Als je niet tevreden bent met iets, start dan met veranderingen. Daar ben je echt nooit te oud voor!