‘Ik had nooit gedacht dat het leven zo nieuw, boeiend, bruisendsprankelend, energetisch, positief, mooi, heet, creatief en nog zo veel meer zou kunnen zijn als ik ooit de ‘big five O’ zou halen.

Tegenspoed en ziekte maakten me vaak neerslachtig. Maar gelukkig vond ik mijn adem en mezelf ongeveer twee jaar geleden waar het gevoel van geluk (hoe paradoxaal ook) nog versterkt werd door het overlijden van mijn 23 jarig neefje eind augustus 2013.

Onder het motto: het verstand, levenservaring met zijn relativeringsvermogen, komen niet vóór de jaren, besef ik nog maar recent hoe prachtig het leven wel is en geloof ik heilig dat vijftig+ nog heel wat voor me in petto zal hebben.

Ik drink mijn beker dus leeg tot de laatste drup, elke dag weer…en het smaakt, en of dat het smaakt!
Happy to be a wifty

Je vroeg me om een foto. En het is deze geworden (ik ben sinds 2 jaar ook model) zonder gemanipuleerd te zijn en die mij laat zien zoals ik er in de realiteit ben. Zonder trucjes mét rimpeltjes en sproeten! ;-) Maar ook met een blik van, ‘so what een jaartje ouder en still enjoying it!?’

Ik hoop dat menig vrouw door jullie Wifty-blog het zelfvertrouwen vindt om met rechte schouders en geheven hoofd gracieus en sexy ouder te durven worden! Dat het een voorbeeld mag zijn voor oh zoveel vrezende vrouwen.

Ouder worden is geen ziekte, het is een zegen!

Bruisende groetjes
Anneke