Schermafdruk 2014-11-15 12.12.57
In de buurt van de Oudaan (A,nawerpen) valt aan de kant van de Everdijstraat op huisnummer 33 een mooi modezaakje op: “INBETWEE-NIES”. Een zaak voor vrouwen met een maatje meer die op zoek zijn naar stijlvolle kleding. 

Gewone confectiematen zitten soms niet goed voor  ‘normale’ maten: te lange mouwen, te groot, te klein, te krap, te smal, te korte pijpen en noem maar op. Wat moet dat geen gevecht zijn in het pashokje als je een maat + hebt?  Vrouwen met de tussenmaten 44 tot 50 kunnen terecht bij “Inbetwee- nies” .

Eigenares Daniella Poels is 50+ en wifties die in deze tijden met een uiterst wispelturig economisch klimaat een zaak proberen op poten te zetten verdienen ons respect en applaus! Bij deze Daniella.

Daniella is ervaringsdeskundige en heeft zelf maat 44 à 46. De zoektocht naar fashionable kleding met een juiste snit in die maten is best een opgave. Zij is zelf op zoek gegaan en elk stuk dat verkocht wordt in haar winkel heeft ze eigenhandig geselecteerd uit collecties van Anna Scholtz Sheego,Verpass, Patouchka, MAT, Franck Anna, Mado et Les Autres, Chalou, See You, Abrico, Siempre Piu, Cristyn & Co, Donne Da Sogno, Stroke en Jay Ley Collection vanaf maat 44.

Inbetweenies wil ook een platform zijn voor jong talent in tal van verschillende disciplines. Jonge starters en jong creatieven krijgen van haar kansen.

‘Each Size has Style’

Inbetwee-nies,
Everdijstraat 33
2000 Antwerpen

Openingsuren:
maandag tot woensdag van 13u tot 18u,
donderdag tot en met zaterdag van 10.30u tot 18.00u

Facebook: Inbetweenies
Instagram: inbetweeniesantwerp
Succes Daniella.
X,
Ann

Schermafdruk 2014-11-15 12.13.10