NICOLE (57): “Ik vind Wifty fantastisch en geniet echt van jullie verhalen! Nu wil ik graag mijn verhaal delen. Op mijn 50ste ben ik beginnen te wandelen. Eerst in een wandelclub waar ik verschillende vrienden heb leren kennen, later deed ik ook wandelingen met met mijn man en soms ook in mijn ééntje.

Ondertussen zijn we 7 jaar verder en vorig jaar heb ik voor het eerst de Dodentocht helemaal uitgewandeld.

Dit ter nagedachtenis aan mijn collega en vriendin Ann die begin 2018 overleden is aan de gevolgen van de spierziekte ALS. Met mijn  actie wil ik ook de ALS Liga steunen.

Vlak voor Ann stierf had ik haar dit beloofd. Ze zou mij volgen vanuit de hemel, zei ze toen, de lieverd. In 2018 ben ik gestrand op 72 km.

Dit jaar probeerde ik het opnieuw en nu heb ik het wel gehaald: 100 km, I DID IT!!

Het maakt mij supergelukkig dat ik dit voor haar en de ALS Liga heb kunnen doen.

Op de foto zie je het moment van mijn aankomst. Pure ontroering en trots. Mijn man Dirk heeft dat bijzondere moment vastgelegd. Hij heeft me ook de hele tocht gevolgd met de auto van post naar post om mij op te peppen, te bevoorraden en als morele steun. En de laatste 20 km is mijn maatje Joan meegewandeld om mij door het zwaarste stuk heen te helpen.Eeuwige dankbaarheid.

Dit is mijn verhaal.

● We Are Wifty! Jouw foto + kort verhaal op onze Wifty Facebookpagina en op Wifty.be? Stuur een leuke foto naar WIFTY@WIFTY.BE – van jezelf, met vriendinnen, familie, partner, lief of collega’s, met een korte reactie, wij nemen dan contact met je op. ❤️