micheline-4‘Toen onze huwelijksverjaardag naderde wilde ik iets doen. 30 jaar getrouwd ik wilde het niet zomaar laten passeren. Zou het een feest worden, een plechtigheid, een etentje onder ons of een reis! Het werd een reis en niet zomaar een reis! Het werd een droomreis naar de Malediven. Het was een leuke en spannende periode. Met mijn kinderen ging ik een trouwkleed kopen. Een prachtige romantische jurk. Ook mijn man ging shoppen en kocht zijn outfit. In de Malediven aangekomen gingen we op zoek naar een fotograaf en we kozen voor iemand van Male zelf. Een goede keuze bleek achteraf. We besproken samen met de verantwoordelijke hoe we onze ceremonie zagen . De dag zelf was een zalige dag. Om 15 u brachten ze naar onze kamer mijn bruidsboeket, de bloemenkrans enz, de fotograaf kwam tegen 16 u. We stonden aangekleed klaar te wachten tot ze ons kwamen halen. Toen mijn man zenuwachtig rond liep en de fotograaf even mee naar buiten nam voelde ik dat er iets ging gebeuren. Ze kwamen beide binnen en de fotograaf wilde alvast wat foto’s maken op het terras.

Ineens knielde mijn man neer en vroeg me terug ten huwelijk. Ik was zo verrast door de mooie woorden dat ik helemaal warm werd van zijn liefde. We zijn 30 jaar gelden nogal snel getrouwd omdat ik zwanger was van onze zoon en dit moment hadden we toen niet gehad en nu werd dit in de tijd recht gezet. Het was een van de mooiste momenten van mijn leven. Nadien volgde er een fotoshoot rond het eiland. Nadien kwamen enkele medewerkers ons halen. Helemaal in het wit en met een trom werden we naar het strand gebracht waar een soort van altaar stond. We hadden natuurlijk veel bekijks want we liepen over het strand richting zee. Er waren 3 grote bogen gemaakt van de bladeren van de palmboom en voor de eerste boog stond een man en een vrouw die een prachtig liefdesgedicht vertelden. We liepen verder richting altaar en daar stond de priester ervoor een groot hart in het zand waar we beide in gingen staan. We hadden voor elkaar teksten geschreven. Ook het hotel had mooie teksten in een boekje. De muziek speelde, het strand, de zee en wij!

Het was heel emotioneel en heel puur allemaal. Nadien dansten we op het strand, was er champagne en de huwelijkstaart!

Nadien volgde een diner op het strand met de ondergaande zon. Het was voor ons beiden een van de mooiste en innigste momenten van ons leven.

Nadien zei mijn man: eerst was hij er allemaal niet voor maar nu zegt hij dat hij het voor geen geld had willen missen. En ‘Schat, dat gaan we nog eens doen he!’ Sindsdien beseffen we beiden hoe belangrijk de liefde is en hoe je dit moet koesteren. ‘

Hier enkele foto’s.
Onderaan de foto’s vind je het tekstje dat Miche heeft voorgelezen aan ‘Mijn liefje, mijn beste vriend, mijn zielemaatje’.

micheline-3

 

 

 

 

 

 

 

Micheline-2

 

 

 

 

 

 

 

micheline-5

 

 

 

 

 

 

micheline-6

 

 

 

 

 

 

 

Micheline-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn liefje, mijn beste vriend, mijn zielemaatje

30 jaar geleden zeiden we ja tegen mekaar
Zo gelukkig, jong, verliefd
Begonnen we samen aan
De grote reis van het leven
3 prachtige kinderen
Zoveel geluk samen gedeeld

30 jaar later zoveel wijzer
Geleerd van onze stommiteiten
Samen gegroeid als mens
Steeds heel hecht
Samen In liefde
Gelukkig

Vandaag kies ik heel bewust
terug voor jou
Om de volgende 30 jaar
Intenser, meer bewust
Verder samen te gaan

Zo gelukkig sta ik hier samen met jou
De kriebels in mijn buik zijn nog net als toen
Als ik je zie, voel ik me gelukkig
Je blik,  je lach ze komen bij mij in mijn hart
En zorgen er elke dag voor dat ik gelukkig met je ben
’s morgens naast je wakker worden
Zorgt al voor een fijn, warm gevoel
De knipoog, je lach het maakt mijn dag al goed
Ik voel me geborgen en veilig bij je
Jij bent voor mij het allerbelangrijkste

Marco ik zeg vandaag ja tegen jou
Ik vind  het spannend
Om met jou de komende jaren
Samen door te brengen
Naast je wakker te worden
Je te zien thuiskomen
Je te voelen
Met je te praten

Ben trots op je wie je bent geworden
Als man, vader en grootvader
Samen gaan we de toekomst in
We kleuren die samen roos!
Ik hou van je met heel mijn hart!
Mijn lief, mijn beste vriend, mijn zielemaatje
Voor altijd samen
Wat hou ik veel van jou!
Miche