Schermafdruk 2015-10-27 11.34.12

Op 13 oktober om 12:47 deelt Inge met deze foto iets verschrikkelijk met haar FB-vrienden: ‘En plots stort je wereld in… ‘ De ‘Vind ik leuk’ knop blijft stil. Uit de vele reacties voel je enorm veel liefde, warmte, machteloosheid en vooral vriendschap.

Inge is net 50. Twee woorden omschrijven haar perfect: een content mens en dat strààlt ze uit.

Na jaren gewerkt te hebben als foodie met bijbehorende foodblog en succesvolle workshops kiest ze enkele jaren geleden voor een carrièreswitch. Ze volgt haar goesting en passie en in hartje Hasselt komt ze terecht in het meest beroemde en beruchte schoenenpaleis. 

Schermafdruk 2015-10-27 11.35.07

Ik mail Guy : ‘… wat lees ik nu op de FB-status van Inge zeg!?! Miljaardenondedjutoch. Ik wens jou heel brede schouders, een groot hart en stevige armen om haar op te vangen. Ik ben er zeker van dat het goed komt. Maar nu dag na dag. Als je af en toe eens je ‘vuilnisbakske’ wil legen, ik ben er. Gewoon. Dikke zoen. X.’ 

Guy: ‘De tumor is 7 cm groot. Eerst 4 maanden chemo, dan pas borst amputeren, daarna 6 maanden bestraling en daarna nog nabehandeling. Inge is minstens 1 jaar out. Haren vallen volgende maand uit. Heeft in juni nog haar borsten laten controleren en er was niks aan de hand. Snappen wie het snappen kan…’

Het gaat nu razendsnel. De eerste chemo start op 23 oktober.
Zij: ‘Mijn eerste chemo’
Hij: ‘Hoopvol’ 

Dan neemt ze een beslissing en start een blog Ginger Moon, over vallen en opstaan bij borstkanker.
‘Schrijven werkt voor mij therapeutisch, daarom pen ik mijn verhaal neer op www.gingermoonblog.wordpress.com. Meelezen kan.’ 

Liefste Wifties, omdat élke reactie werkt als een warm dekentje, vraag ik jullie om regelmatig een kijkje te nemen op haar blog. Lees en leef mee met Inge. Steun haar met je reacties.

Liefste Inge, doe het stap voor stap en dag na dag.

We care.

 

ann@wifty.be