Wifty Guest Jeannine is 80. En hoe! Haar geheim? Een positieve kijk, veel lachen, zingen en schrijven, Lust for Life, graag zien, gul zijn met alles én kilo’s zwarte chocolade. En een liefhebbende moeder zijn! Volg haar bijzondere kijk op de dingen des levens.

Tja, ik ben heerlijk 80, met ups & downs is dat zomaar gekomen en alleen door regelmatig in de spiegel te kijken dringt het toch wel door.

En nu met moederdag komt dat teder, ogen nat makend gevoel, dat ik er altijd wil zijn voor mijn kinderen. Maar voor altijd kan nu niet meer, ik kom zo dicht bij dat eindpunt…

Moeder zijn, warmte geven en ‘jongske‘ zeggen tegen mijn zoon van 55 jaar en ‘mijn bloemeke‘ zeggen tegen mijn dochter van 56 jaar… Er altijd zijn, voor alles en nog meer, en daar ongelooflijk veel liefde voor terugkrijgen.

God, dat maakt moeder zijn zo zalig.

Maar weet je, ook als ik er niet meer ben zal ik het geluk blijven sturen naar mijn kinderen.

En zij zullen mij altijd herkennen in de schoonheid rondom hen die ik hen leerde te zien…

Jeannine, mama van Hélène en Johan