Kitty (50): “Na een heel bewogen leven ben ik op mijn 50ste een gelukkig mens met mijn huidige Tinder-man, mijn dochter, stiefdochter en zonen en mijn prachtige kleinkind. Zo dankbaar! 50 is zo gek nog niet.”

Kitty ging daten én vond haar nieuwe liefde.

Mijn huidige man heb ik leren kennen via de bekendste datingsite – Tinder – leren kennen, haha.”
Een raad voor alle single-Wifties en mannen: Nooit opgeven! Blijven daten, blijven afspreken en plots leer je dan een parel kennen.

Het klikte meteen. Bij hem vind ik de rust die ik al zo lang miste. We kunnen samen genieten van de kleine dingen. Samen op de bank met een hapje en een drankje en een fijne film.”

Genieten met grote G.

“50 worden was voor mij niet anders dan 49 worden. Ik voel me nog jong en geniet nog steeds van de leuke dingen. Ik probeer elke dag er het beste uit te halen en er zo leuk mogelijk uit te zien. Daarom loop ik af en toe een modeshow. Daar word ik blij van om tussen al die (jonge) meiden er iets plezierigs van te maken. 50 is immers het nieuwe 30. ;-)

Verder geniet ik van mijn kleinkind (6 maanden). Haar gebrabbel en schaterlach werken aanstekelijk. Smelten! Met mijn moedertje plan ik graag een dagje een dagje Den Bosch. Ik ben en blijf en echte Brabantse die houdt van de gezelligheid.

Ochtendritueel

De ochtend start ik met een lekker bakkie koffie en een grote shake van groenten en fruit. Deze gezonde boost van energie kan ik niet meer missen.

“Op mijn 50ste ben ik een gelukkig mens.
50 is zo gek nog niet.”

 

Kitty 50 gelukkig