00_Be_time_COVER_trace.indd

Vrijdag wordt BE-TIME – het nieuwe boek van Martine Prenen – voorgesteld aan de pers.

Wifty mocht alvast een kijkje nemen! In BE-TIME toont Martine hoe je blij, bewust én budgetvriendelijk kunt leven, zonder in te boeten aan luxe of budget. 

Mooi Martine! En hoe voelt het om je ei kwijt te zijn?”

Martine: Yesssss Hélène, hij is er dus, m’n 4 de boeken-ei is gelegd… Het was heerlijk en afschuwelijk tegelijk om er aan te werken.

De onderwerpen BEWUST (lees ecologisch) en ECONOMISCH (lees goedkoop) leven waren namelijk inspirerend genoeg om er een hele boekenkast mee te vullen.

Mijn probleem is altijd zo’n beetje geweest dat ik TEveel wil vertellen en met dit onderwerp ging ik helemaal uit m’n dak.

Gelukkig was daar mijn zéér gestructureerde eindredactrice Famke die de teugels strak hield. Ik ben zo dankbaar dat ze, na Me-time ook voor Be-time de eindredactie wilde doen.

Want ik vlieg dan alle kanten uit  van zelf-maak-schoonmaakspullen tot een natuurlijke EHBO-kast, tot minderen met plastiek en waterverbruik.

Zij is er dan om al de inhoud die bij mij uit mijn hoofd vloeit (een soort van spingtij) te begrenzen en in een structuur te gieten (zeg maar: zij is mijn dijk).

Maar het is dus gelukt, Be-time is een feit en zal aanstaande vrijdag aan het grote publiek worden getoont.

Je kan er tips in vinden om je huishoudportemonnee veel langer vol te houden, makkelijker en sneller je huis aan de kant te hebben, je lunches én gezond én ecologisch te houden én je gezin én de natuur om jullie heen een handje te helpen. 

Op de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent zal ik hem 3 dagen lang uiteenzetten in ‘leutige’ workshops, signeren en toelichten voor al diegenen die erbij willen zijn. 

Be time is dus, net zoals z’n boeken zusjes ‘Live, Love & Laugh’, ‘Easy, Healthy, Fast’ en ‘Me-Time’ een boek geworden vol makkelijke en plezante tips & tricks om een gezonde lifestyle te vinden waarbij je niet moet inboeten aan luxe en plezier. Integendeel , met be-time wordt het leven zelfs goedkoper én je voetafdruk kleiner.

Dus Wifties, ik hoop jullie te zien op de Goed Gevoel Ladies Fair dit weekend en als dat niet lukt dat jullie Be-time toch es openslaan en jullie laten inspireren en geld uit te sparen!!

Dikke bees en hopelijk tot rap,

Mar10

Screen Shot 2015-03-25 at 10.09.20
WIN als eerste een exemplaar van BE-TIME! 

Stuur een mailtje met je naam en adres naar win@wifty.be en geef ons een tip om bewust en budgetvriendlijk te leven. SCHIFTINGSVRAAG: Hoeveel pagina’s telt het boek BE-TIME? Wedstrijd loopt tot 31 maart 2015.

Goed Gevoel Ladies Fair: http://www.goedgevoelladiesfair.be

BE-TIMEScreen Shot 2015-03-25 at 10.27.26Screen Shot 2015-03-25 at 10.59.37