HOT FLASH: vandaag, 18 oktober, is het Wereld Menopauze Dag, met internationaal veel aandacht voor de mogelijke problemen die voorkomen tijdens de overgang. Als het hier al niet evident is om openlijk over menopauzeklachten te praten, dan is dat helemaal een taboe in de landen waar vrouwen nog altijd onderdrukt worden. Rond je vijftigste een hormonen-update, ook voor mannen, dat zou een goed idee zijn, vooral ook op de werkvloer. Zoals hier bij Wifty, hier is menopauze geen taboe, we proberen zoveel mogelijk info te delen en vragen te beantwoorden die we via e-mail krijgen.
En we zoeken samen met jullie naar de beste aanpak. Droge ogen, droge huid, droge slijmvliezen staan in de top 10 van alle menopauzeklachten. Veel vrouwen kampen met een droge huid die niet fijn aanvoelt. Dat hydrateren langs de buitenkant lukt aardig, maar de beste manier om je huid te verzorgen is van binnenuit. Via een oproep stelden we drie maanden geleden een Wifty Testteam samen. 15 Wifty’s startten met de Membrasin Capsules. Hun ervaringen hielden ze elke week bij in een kort online dagboek. De testperiode is nu afgelopen en de meeste testers zijn laaiend enthousiast. Dit zijn de opvallendste resultaten:
  •  73% van de testers kan niet meer zonder en blijft de capsules innemen na de testperiode;
  •  3/4 van het panel beoordeelt de kwaliteit van de capsules als hoog of heel hoog;
  •  80% van de testers zou het product aanraden aan een vriendin
  •  een droge huid is de nummer 1 klacht die aangepakt werd dankzij de capsules
Binnenkort delen we nog meer resultaten van ons Wifty Testteam. Ondertussen kunnen we maar best zo veel mogelijk relativeren, en dankbaar zijn dat we die overgang kunnen meemaken. Ooit zaten we samen in de puberteit, nu samen in de overgang, die we met veel liefde, respect en humor zo aangenaam mogelijk willen maken voor elkaar. In 2016 organiseerden we het allereerste Menopauze Feestje ooit, in een trendy cocktailbar, met menopauze experts én ‘Hot Flash’ cocktails. That’s Wifty!
Heb je vragen over de menopauze of wil je iets kwijt? Eén adres: wifty@wifty.be 

Auteur Nikkie van Lierop die voorleest uit haar boek ‘Glijmiddel’.

De befaamde en heerlijke Hot Flash cocktail van Wifty!

Droge ogen, droge huid, droge slijmvliezen staan in de top 10 van menopauzeklachten. Veel vrouwen kampen met een droge huid die niet fijn aanvoelt. Dat hydrateren langs de buitenkant lukt aardig, maar de beste manier om je huid te verzorgen is van binnenuit. We zouden Wifty niet zijn als we niet voor alles een oplossing hebben. We werken samen met Membrasin en zijn zelf heel tevreden over het resultaat. Membrasin bevat zuivere gestandaariseerde duindoornbesolie-extract, de olie zit vol met gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine A. Ook de oogspray van Membrasin verzorgt onze droge ogen.

Wifty-Partnership: we zijn heel selectief met wie we samenwerken, we krijgen heel veel aanvragen maar zeggen meestal ’nee bedankt’, we kiezen enkel partners waar we zelf in geloven. Zoals Membrasin, die een heel assortiment producten aanbiedt voor vrouwen in de overgang, die wij en ons Wifty Testteam getest hebben. Dus JA bedankt!

In 2016 organiseerde Wifty het allereerste Menopauze Feestje ooit in Europa, in een trendy cocktailbar, met verschillende menopauze experts én lekkere ‘Hot Flash’ cocktails!

Menopauzeconsulent Leen Steyaert aan het woord.

Enthousiaste Wifty’s klinken op de menopauze.

Erotisch counselor Ann Cuyvers van de Erotische Verbeelding deelt tips om je seksleven op te pimpen.