De menopauze is hot, letterlijk en figuurlijk. Tel de vapeurs van alle Wifties samen en je weet wie er verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde! ;-) Sinds de start van Wifty in april 2013 is het onze missie om het taboe rond de menopauze te doorbreken, menopauze is geen ziekte. De overgang is een natuurlijk proces waarbij je lichaam een nieuwe balans zoekt. Met de juiste inzichten, voeding, begeleiding en deskundige uitleg komt het allemaal goed.

En met de nodige humor! We nemen de ongemakken au serieux, maar niet onszelf. Bye bye maandverbanden, tampons, PMS en anticonceptie. Welkom nieuwe fase!

De menopauze als start van een nieuwe leven wordt ook internationaal erkend.

Op woensdag 18 oktober is het Werelddag Menopauze en dat gaan we samen met jullie vieren!

Een Menopauze feestje? Jazeker, we zijn al aan de 2de editie toe. Vorig jaar haalden we dubbel en dik de pers omdat we als allereerste zo’n feestje organiseerden in België én Europa. En wie weet zelfs wereldwijd.

Het werd een fantastische avond, meer dan 70 vrouwen klonken mee op de menopauze. Zie foto’s onderaan.

Let’s do it again!

Op woensdag 18 oktober nodigen we jullie uit in de stijlvol ingerichte en gezellige cocktailbar NINE, onder het wakend oog van de Onze-Lieve-Vrouwkathedraal in Antwerpen.

Terwijl de NINE bartenders met veel passie Wifty’s Hot Flash cocktail voor ons shaken zorgen wij voor boeiende praatgasten en een muzikaal moment:

  • Eva Leens
  • Ann Cuyvers
  • Peter Platel
  • Luc Acke
Wifty’s Menopauze Feestje n°2 
Woensdag 18 oktober 2016
Ontvangst om 19 uur
19.30 uur: intro door Wifty

19.45 uur: Eva Leens is verpleegkundig menopauzeconsulent, borstweefseltherapeut en holistisch therapeut. Ze begeleidt vrouwen en bekijkt samen met hen hoe je je lichaam op een natuurlijke manier kan ondersteunen om in balans te komen en verdere klachten te voorkomen.

20.15 uur: Ann Cuyvers is de gepassioneerde zaakvoerster van de Erotische Verbeelding, een vrouwvriendelijke erotiek boetiek. Zij praat met veel liefde en humor over het koesteren en het in vorm houden van onze vagina na de menopauze. 

20.45 uur: Peter Platel is topkapper bij de Wakko Kappers met meer dan 25 jaar ervaring. Daarnaast is hij ook schrijver en coach. In zijn boek Hou Van Haar beschrijft hij zijn liefde voor haar, in zijn 2de  boek staan 101 tips voor Gezond, Gelukkig en Glanzend haar. Haaruitval, minder glans en broos haar? En wat te doen met grijs haar? Verven of natuurlijk grijs worden? Peter praat over haarproblemen tijdens de menopauze. 

21.15 uur: Luc Acke is naast yogadocent ook singer-songwriter en mantra-zanger, even stil worden en je laten raken door zijn mooie muziek en zang. 

Nodig je vriendinnen uit en kom samen met ons klinken op de menopauze. Heb je vragen, wil je ervaringen delen, of kom je gewoon gezellig genieten? Welkom!

De inkom is gratis, het enige wat je moet doen om binnen te geraken is ‘Hot Flash’ in het oor van onze aantrekkelijke doorman fluisteren. Zo’n nieuwe levensfase vraagt om deugnieterij toch?

Iedereen welkom! 

Let’s vapeur together!

Wifty’s Menopauze Feestje @ NINE – Lijnwaadmarkt 9 – 2000 Antwerpen – www.cocktailsatnine.be

  • Dank aan onze partners PARSHIP en BODY GLISS
  • De gemiddelde prijs van een cocktail @ NINE bedraagt 14 euro.
  • Lijnwaadmarkt is de straat links naast de kathedraal als je met je gezicht naar de hoofdingang van de kathedraal staat.

Nikkie leest voor uit haar boek ‘Glijmiddel’.

Samen met jeugdvriendinnen naar het allereerste menopauzefeestje ooit!