Deze 96 foto’s van Wifty’s Menopauze Feestje zeggen meer dan 1000 woorden. Alweer een Wifty-milestone om U tegen te zeggen!

Alweer een Wifty-milestone om U tegen te zeggen: het allereerste menopauze feestje ooit. Jazeker, en volgens Google zelfs van de Benelux en omstreken!  

Welja waarom niet, dachten meer dan 60 Wifties. Op dinsdag 18/10 was het Werelddag Menopauze en dat hebben we uitgebreid gevierd @ cocktailbar NINE in Antwerpen. Met praatgasten Leen Steyaert (menopauzeconsulente en auteur van ‘Stralend door de menopauze’), Nikkie Van Lierop (zangeres en auteur van ‘Glijmiddel’) en Ann Cuyvers van de Erotische Verbeelding (eroticashop voor vrouwen).  

Het werd een bijzondere avond! Het wachtwoord ‘Hot Flash’ in het oor van onze doorman fluisteren, lotgenoten leren kennen, ervaringen delen, Hot Flash cocktails drinken, zingen, heel veel lachen, bijkletsen voor de open haard, knuffelen en zelfs hier en daar een traantje wegpinken… 

Uitgevers Van Halewyck en Overamstel waren aanwezig met de boeken van Leen en Nikkie en iedereen kreeg een Wifty goodiebag met BodyGliss White Linen glijmiddel, Famosan Salvia van A.Vogel, een natuurlijk middel dat helpt bij opvliegers en nachtelijk zweten, flyers met een link naar een e-boek met content over de menopauze, lekkere marshmallows van Barú, een Wifty flyer en Wifty stickers.

Het Nieuwsblad kwam ter plaatse een reportage maken, we kregen airplay op Radio2 en JOEfm en fotograaf Tom Gysels maakte een mooie Wifty reportage. Geen woorden maar daden, zeggen wij altijd. Deze 96 foto’s zeggen meer dan 1000 woorden! :-)

Enjoy & Let’s Vapeur Together!

Bedankt voor de fijne samenwerking: Van HalewyckOveramstel UitgeversA.Vogel België / BelgiqueBodyGliss White LineErotische Verbeelding en BARÚ. Foto’s: Tom Gysels
4 Comments
 • veronique

  Beantwoord

  bedankt, t was een boeiende avond, goed dat jullie het menopauze taboe aanpakken, dat is duidelijk nodig, ik zag nog vrouwen blozen als het over geisha ballen ging ;) xoxoxo

 • Inge

  Beantwoord

  Het was TOP!!!!!!!!

 • Katrien

  Beantwoord

  Dank voor de goedies, alles uitgeprobeerd en goed bevonden! ;-)

 • Myriam

  Beantwoord

  Wat een nuttig initiatief ! Spijtig dat ik er niet bij kon zijn, wanneer organiseren jullie nog zo een informatieve avond?

Leave a Comment