Ondertussen in onze Wifty mailbox, een bericht van Nathalie die net 50 wordt! FEEST! 🥳 🥂

NATHALIE: “Dag lieve Wifty-ers! Vanaf vandaag mag ik me eindelijk helemaal een échte Wifty heten! 😄 Een jaar lang heb ik me er mentaal op voorbereid, met een rollercoaster aan emoties en gedachten. Het ene moment voelde ik me plots een volwassen vrouw, het andere was ik even in paniek omdat er nu enkel zou worden afgeteld… Maar als ik de balans opmaak tot nu toe, ben ik eigenlijk ontzettend trots. Trots op mijn vier kinderen, mijn partner en mijn job. Het leven is echt niet van een leien dakje gegaan, en de rozengeur of maneschijn zijn me ook ietwat vreemd. Maar mijn optimisme en positiviteit (al zeg ik het zelf 😄 ) hebben mij er steeds bovenop geholpen. Het glas is altijd halfvol. Als tiener voelde ik me heel vaak een buitenbeentje, al had ik geen idee waar dat vandaan kwam. Ik ging niet echt uit, wel ging ik steeds naar jeugdherbergen, waar ik contacten kon leggen met allerlei nationaliteiten, héérlijk gewoon! Dit bleef bij mij de rode draad: steeds op zoek om mensen te ontmoeten, en liefst van een andere cultuur. Als kind had ik steevast het idee om een kind te adopteren later, en zie, mijn jongste zoon met roots uit Ethiopië is intussen al een volwaardige puber! Mijn lieve partner zijn roots liggen in Senegal, en wat vind ik het heerlijk om die Afrikaanse vibes in huis te hebben. Zelden wordt er afgewassen of opgeruimd zonder wat dans, zwoele muziek en gelach. Huishoudelijke karweitjes worden hierdoor een verademing in de dagelijkse routine.
Wat ben ik trots op ons. De Wifty’s. De supervrouwen met een ongelooflijk doorzettingsvermogen.
De een heeft een scheiding achter de rug (net als ik), de ander heeft afscheid moeten nemen van een geliefde, sommigen onder ons zijn werkloos of vechten tegen een vreselijke ziekte, en ga zo maar door.
En toch staan we er. Elke dag opnieuw.
Wat ben ik fier dat ik nu ‘echt’ bij jullie clubje hoor!
50 is echt een mooi getal. Een ‘high five’, maal tien.
Jullie zijn top!” ❤️

💋 Bedankt voor je enthousiaste mail Nathalie, je hebt een mooie, brede kijk op het leven, en je passie voor bijzondere dingen is aanstekelijk. Dansen tijdens de afwas, heerlijk. Je mag terecht trots op jezelf zijn, en daarmee op alle Wifty’s, stuk voor stuk vrouwen met een hoop ervaring en levenswijsheid, en vooral veel dankbaarheid voor alles wat hen gemaakt heeft tot wie ze nu zijn. Van ons krijg je 50 dikke kussen! Geniet schandalig, vandaag en alle dagen!

FOTO: eigendom van Nathalie, met haar toestemming gepubliceerd. 

Wil je ook iets kwijt aan Wifty, stuur dan een e-mail naar wifty@wifty.be