Help! Ik geloof wéér niet wat ik lees. Deze 50 jarige vrouw heeft al 40 jaar lang niet gelachen om rimpels in haar gezicht te voorkomen. Wat een saaie Wifty!

Haar lijfspreuk is: “More natural than Botox‘. Yeah, right! Maar hoe lelijk ben je als je nooit lacht?

Zeg nu zelf, wie o wie was er op 10 jarige leeftijd al bezig met rimpels en hoe ze te voorkomen?

Als Tess met haar vriendinnen op stap is en de champagne rijkelijk vloeit en iedereen plezier maakt, blijft haar gezicht vesteend. Yep, echt de leukste thuis die Tess. Dat ze nog vriendinnen heeft überhaupt! Mijn vriendinnen zijn stuk voor stuk schaterlachebekjes, mét rimpels. Heerlijke vrouwen!

Dat Tess op haar 50e geen enkele rimpel heeft, daar is ze zelf heel erg fier op. #ziekelijk

Tess: “Iedereen vraagt of ik Botox heb, maar dat heb ik niet. En ik weet dat dat komt omdat ik al sinds ik een tiener ben niet meer gelachen of geglimlacht heb. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Ik moet er in ieder geval smakelijk om lachen!

En het wordt nòg grappiger, want Tess is niet de enige die deze krankzinnige levenswijze hanteert. Ook Kim Kar-hahaha-dashian heeft toegegeven te proberen nooit te lachen of te glimlachen omdat het rimpels zou veroorzaken.

Hoe saai en dom kan je zijn.Trouwens, wie wil er nu bevriend zijn of de liefde delen met iemand die nooit lacht? En hoe verwarrend is dat voor je kinderen? Je moeder nooit zien lachen, dat is traumatisch!

Mensen mét rimpels hebben meer charisma. Wat ben je met een gezicht zonder emotionele souvenirs? En je leven lang bezig zijn met je uiterlijk, wat een tijdverspilling!

lach-gezondDus blijven lachen en liefst zo vaak mogelijk!

Door lachen worden er gelukshormonen aangemaakt en daalt het stressniveau in je lichaam. En regelmatig giechelen verbetert de bloedsomloop en vergroot de zuurstofvoorziening. Goed voor je hart en bloedvaten! Lachen is trouwens ook een natuurlijke pijnstiller én een mensen-magneet. Lachende mensen hebben meer vrienden en zijn succesvoller in het leven.

Dus Tess, niets zo saai dan een vrouw zonder rimpels! Maar bedankt, je hebt ons wél aan het lachen gebracht!

helene@wifty.be