Zelfs seksperten bevestigen dat 50plus vrouwen ‘hot’ zijn om te daten. Niet alleen hebben ze meer ervaring én zelfvertrouwen tussen de lakens. Er is meer….

Onderzoeken maken kipkap met de starre visie dat mannen alleen maar interesse hebben in vrouwen die stukken jonger zijn. Steeds vaker blijkt dat het mannen niets kan schelen hoe oud de vrouw is. Het is vooral de POWER die ze uitstraalt en haar zo aantrekkelijk maakt. Dit gecombineerd met haar ambitie, verzorging én humor… en ze is killing voor mannen die verder zoeken dan dat groene blaadje. Het is maar dat je het weet.

Seksuologen geven aan dat 50plus vrouwen ‘hot’ zijn. Ze zijn goed in bed én stralen power en charisma uit.

Tijdens het onderzoek koos een groep van jonge gasten tot 30 jaar keer op keer foto’s van aantrekkelijke 50+ vrouwen uit. Zeker als hen expliciet gevraagd werd om huisje tuintje te denken in plaats van een erotisch 50 tinten grijs avontuurtje.

Dus, de volgende keer dat je een date hebt en stijf staat van de zenuwen en je je zorgen maakt om die rimpeltjes, onthou dan zeker de volgende 6 redenen waarom je hot en begeerlijk bent.

1. Je weet wat je doet

Op je 50 heb je waarschijnlijk een mooie seks & relaties cv op de teller. En zoals altijd geldt ook hier het principe: hoe vaker je iets doet, hoe beter je wordt. Doorheen de jaren kregen vrouwen ervaring in penissen in alle maten en standen.

Een 50plus vrouw weet hoe mannen  op te winden. Van zalig kussen, vrijen,  knuffelen, intimiteit, wéten ook welke aanwijzingen te geven rondom de clitoris en hoe ermee om te gaan. Zéggen ook wat ze willen zoals NIET lebberen aan de oren. (Waar hebben die knullen in godsnaam dàt geleerd ;-)). Of dat 95% van de vrouwen GEEN orgasme krijgt met alleen maar penetratie.

En er waren lovers of vakantieliefjes waarmee iets stoutere dingen mee gedaan werden.

Ervaren vrouwen slagen erin om (jonge) mannen op hun wolk te houden tijdens de hele seksuele beleving.

2. Je neemt de leiding

Door het leeftijdsverschil val je als vanzelf in een rollenpatroon. De oudere partner zal sneller in de rol van ‘leraar’ stappen. De jongere wordt ‘leerling’. Deze rollen kunnen buiten de slaapkamer nefast werken maar tussen de lakens werkt het super. Vele (jonge) vrouwen liggen op de rug en verwachten te veel van de partner dat hij het héle werk doet. Leve de (jonge) man die een vrouw heeft die subtiel de leiding neemt, hmmm.

3. Je neemt de tijd

Meestal vraagt het iets meer tijd om een vrouw op haar hoogtepunt te krijgen. Oudere vrouwen gaan zich hier niet meer voor excuseren. Integendeel. It’s part of the game. Een sekssessie duurt misschien wat langer en verloopt wat langzamer maar daar staat zoveel genot tegenover. Wat niet wegneemt dat ervaren vrouwen net zo goed tuk zijn op een quickie.

4. Je reageert!

We generen ons niet (meer) om te laten zien dat we het prettig vinden. In de kleine reacties tijdens het vrijen. Heel opwindend voor hem.

Geloof de seksuologen die zeggen dat een man de voorkeur geeft aan kiest dijen mét deukjes die sidderen van genot dan een perfecte glad huidje dat voor geen millimeter beweegt.

5. Je bent zelfverzekerd

Een zelfzekere lover tussen de lakens is altijd leuk en dan heeft leeftijd bijkomstig. Het is zelfs zo – zeggen therapeuten – dat precies die zelfzekerheid op seksueel vlak haar nog aantrekkelijker maakt. Zeker voor jongere mannen.

6. Je hebt geen schrik om aanwijzingen te geven

De ervaring van 50plus vrouwen is zalig. Je partner gidsen in bed is zalig. Vrouwen kennen hun lichaam als geen ander. Ze wéten perfect waar de knopjes zitten haha. Mannen vinden dat heerlijk. Samen naar een hoogtepunt. Geen (scuse our French) stijve pop in bed maar iemand die onder zijn handen kronkelt van genot. Echt plezier hebben bij tedere kussen, het ferme werk,…

Als er één liefdesadvies is dat jonge meisjes zouden moeten oppikken dan is het dit: je krijgt niets als je er niet naar vraagt. Mannen reageren positief  op openhartige en zelfzekere vrouwen en kunnen heel erg genieten en snoepen van een … euhm… een hands-on aanpak.

Jonge mannen met ‘oudere’ vrouwen… wij weten waarom.

Free Photo: Anna Tarazevich – Pexels.com