Mijn neefje Emiel, wat zeg ik, mijn NEEF Emiel vierde zondag zijn lentefeest. Een heus grote-jongens-feest.

Emiel is ontzettend nieuwsgierig & leergierig en is helemaal klaar voor de overstap naar de Latijnse. Hij wil alles weten. Wat hij niet op internet vindt haalt hij uit boeken. Of vraagt hij aan ons, met leuke gesprekken als gevolg.

Zijn lievelingskleur is groen. Hij houdt zielsveel van de natuur, klimt met gemak tot in de hoogste toppen van de bomen, bouwt boomhutten, heeft een eigen moestuin, kweekt cactussen en leert bonsaï bomen vormen en verzorgen.

Op mijn vraag wat hij later wil worden antwoordt hij: “Bioloog, eco-architect of bio-ingenieur, iets met de natuur, planten en bouwen enzo… zeker niet altijd op computer of op kantoor zitten!”

En of hij ooit volwassen wil worden? “Liever niet, graag prettig gestoord blijven… net zoals jij Tati!”.

Hahaha, wat een mooi compliment!

Harald Ligtvoet met een Sweety Darling cake voor Emiel.

Emiel is helemaal in de ban van Star Wars en Tolkien’s The Hobbit & The Lord of the Rings. Hét moment om modeontwerper en stylist Harald Ligtvoet in te schakelen. Harald & hubby Wim maken samen Sweety Darling cakes, prachtige taarten helemaal à la tête du client!  Té mooi om op te eten, té lekker om te weerstaan.

By the way, Harald en Wim zijn ook prettig gestoord! ;-)

Voor Emiel werd het een groene taart met cactussen én Sméagol + ring uit The Hobbit. Een bijzondere taart voor een bijzonder moment. Veel ooooooh‘s en aaaaaah‘s en ook veel mmmmmm‘s!

Emiel, op weg om de wereld te veroveren, je prettig gestoorde tante is fier op jou!

Cakes by Sweety Darling cakes: www.haraldligtvoet.be

Harald & Wim en hun Sweety Darling cakes.