Sabine: “Ik hou van positieve mensen die het leven met een goeie “vibe” omarmen! Waar ik niet van hou is “achterklap” en “hokjesdenkende” mensen. En op tijd een wijntje.” De ideale setting voor de Midlove-vraagjes. 

Wat betekent Liefde voor je? 

Vooral veel kunnen “geven” want wie graag geeft, krijgt dikwijls iets terug. En dat kan in kleine dingetjes zitten: een complimentje, een lach, een vriendelijk woordje, klein geschenkje (mag altijd, we blijven “vrouwen eh)…

En je openstellen voor anderen. Ik hou niet van mensen die een “cocon” rond zich spinnen waar niemand anders meer bij mag.

Hoe moeilijk is liefde voor je? 

Het leven is niet altijd mannengeur en rozenschijn ;-) En er zijn veel prikkende doornstruiken op je weg. Wat ik wil zeggen: iedereen heeft een “rugzak” en bij de een weegt die al wat zwaarder door dan bij een ander. Maar dat maakt je juist tot wie je bent! Want van een klein “sjacos-ke” word je niet sterk!

Wat is je passie? 

Heb een grote passie voor dieren. Wat ik heel graag nog zou leren, is paardrijden. Soms droom ik ervan dat ik als een volleerde amazone over het strand galoppeer. Die vrijheid, verbondenheid, vertrouwen… en toen werd ik wakker.

Ik ga er werk van maken. Een “drafje” zou ook al super zijn.
Ben ook zot van “deurkransen” maken (als ik maar creatief kan zijn).
En van mooie fotografie kan ik ook heeeel hard genieten!

Iedereen streeft naar dé liefde? Bestaat die volgens jou?

Zeker weten. Daar moeten we altijd in blijven geloven.
Eerder met een naïeve blik dan met een realistische kijk.
Dat buikgevoel hoop ik nooit kwijt te raken.

Wat is jouw geheim om het te doen slagen? 

Een positieve ingesteldheid en elkaar de vrijheid gunnen om zich te ontplooien.
Water bij de wijn doen en de kerk in het midden houden. Zoals mijn oma altijd zei en daar zit veel wijsheid in. Verdraagzaamheid is een mooie deugd.

Liefde gaat door de maag. Met welk zoets of gerechtje pakken ze je zo in? 

Meringue met heel veel slagroom en rood fruit. Hmmmmmm, lekker.

 

Foto @ Herman Vercammen
Door Sabine Bauwens aan de Wifty-redactie bezorgd.

Sabine