Schermafdruk 2015-05-03 14.28.47

Vraag niet wat we precies doen bij en met wwhat.org. We kunnen het ook niet meteen in 2 lijnen uitleggen. Maar hoeft dat als we ons amuseren? Wij, dat zijn de Wifties Monica, Wally, Carry, Enna, Ann en zij zijn het w what*-team met Jonas, An en Herman.

Dat we sàmen iets creëren is duidelijk. Het resulteerde alvast in deze ‘KAST’ waarin we onze ideetjes en gevisualiseerde associaties in kwijt konden. Onder toeziend oog van Jonas en Herman. En vergis je niet, er zit, jawel, een idee en structuur achter.

Woensdag 29 april ll waren enkele van ons  opnieuw samen op het hoofdkwartier van wwhat.org. In hartje Brussel. Het plan was om samen een magazine te maken dat het ‘onderzoek’ verder zou verbreden en verdiepen.

Jonas: ‘Het onderzoeksmateriaal, in combinatie met de broek van Wifty Ann (ter info: ik had de zwarte broek met witte streep aan die je ook kan zien op onze homepage ;-)) , bewoog ons uiteindelijk vooral tot het maken van een plan. We willen opnieuw samenkomen en iets bijzonder doen. Een actie. Die we kunnen filmen en anders documenteren.”

De ploeg van w wh at* bereiden een situatie voor. Iets met stoelen en beweging.

Schermafdruk 2015-05-07 09.22.54De vraag naar de Wifties van dienst is om die dag eenzelfde broek als die van Ann mee te brengen: een (bij voorkeur zwarte), casual broek met 1 of meerdere strepen. De strepen bevestigen de beweging.

Voilà, zover zijn we.
Wordt vervolgd.

(Binnenkort zetten we een fotoalbum op deze webstek zodat je onze evolutie kan meevolgen)

(@Ann)