WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? CHRISTINE KOEVOETS, Toet voor de vrienden, reageerde op onze Wifty vraagjes. Toet is sinds 2014 onze Wifty Queen Forever, met haar energie, humor en levenslust wordt ze 100.

TOET“2020 was voor ons allen een heel raar jaar. Maar voor mij persoonlijk was het ook een mooi jaar. Een jaar van bewustwording van de kleine dingen des levens. Genieten van mijn vrienden en familie op afstand is en blijft moeilijk, maar de digitale verbondenheid is wel heel groot en mooi. Wegens home office heb ik leren genieten van mijn appartement dat nu een echte thuis is geworden. Mooie momenten in openlucht op een bankje met een flesje wijn en hapjes samen met een vriendin, diepe gesprekken, grappige momenten… Ik heb ontdekt dat ik heel gelukkig en tevreden kan zijn met de kleine dingen des levens. En vermits we veel thuis zitten is mijn creativiteit ontploft. Heel gelukkig word ik daarvan. 

Maar 2020 was ook een jaar met trieste gebeurtenissen zoals het plotse overlijden in december van de echtgenoot van een goede vriendin. De verbondenheid onder ons vriendinnengroep blijkt ook heel groot.

Ik ben tot de constatatie gekomen dat 2020 ondanks alles een mooi jaar was.
Voor 2021 hoop ik dat we elkaar allemaal in levende versie kunnen zien en knuffelen, knuffelen, knuffelen. Terug kunnen feesten, dansen, drinken en terrasjes doen. Terug met onze lippenstift pronken zonder mondmasker. Mijn creativiteit verder kunnen uitbouwen. Maar vooral blijven genieten van de kleine dingen in goede gezondheid. En dat we het woord Corona nooit meer moeten uitspreken of horen.
Liefste Wifties geniet van het leven, van de kleine dingen. Hou van elkaar en ga vrolijk, funky met veel spirit door het leven. 
Blijf jezelf en geniet, geniet, geniet . Knuffel het leven, alles komt goed.”