Eindelijk! De vraag van singles om IETS te doen was niet meer bij te houden en daarom organiseert Wifty op donderdag 20 juni van 18 tot 21 uur in brasserie Berlin (Oudaan – Antwerpen) de allereerste ‘SINGLE READY TO MINGLE’ avond.
BEN JE:
– single
– of iets tussenin
– 40+ 50+ 60+ 70+
WIL JE:
– een leuke avond
– good vibes
– offline connecties
SCHRIJF JE DAN ZEKER IN!
Stuur een bericht naar wifty@wifty.be met de boodschap ‘Ready to mingle’, want we willen graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten en we willen een goeie M/V/X mix.
WEET JE:
– eerste try-out: inkom gratis
– Berlin serveert ook smaakvolle gerechten in een ‘good vibe’ brasserie sfeer
– Interparking vlakbij
ADRES BERLIN: Kleine Markt 1 (hoek Oudaan) – 2000 Antwerpen.
🔥 Another Wifty Connect Event
Yep, de inschrijvingen lopen vlot binnen. We krijgen veel positieve reacties en ook vragen, zoals van Martine, zij vraagt zich af of er genoeg mannen gaan zijn?
MARTINE (57): “Hey Wifty, het is niet evident om iemand nieuw te leren kennen tegenwoordig. Ik haat datingsites en online chatten vind ik tijdverlies, ik dacht ooit wekenlang dat ik met een aantrekkelijke, sportieve levensgenieter aan het chatten was. Tot ik hem na lang aandringen ontmoette voor een wandeling, ik schrok me een vapeur, hij bleek veel ouder en véél saaier dan online. Dus geef mij maar echte ontmoetingen, dan voel je onmiddellijk de energie van de ander, dat is toch heel belangrijk wil je een klik voelen. Dus ja, ik ben enthousiast over jullie initiatief om elkaar te zien op café, tussen pot en pint vinden de interessantste gesprekken plaats. Maar wat ik me afvraag, bereiken jullie via Wifty genoeg single mannen? Zoals meestal het geval is op singles events ligt het percentage vrouwen veel hoger dan mannen. Misschien is het een idee om aan iedereen die komt te vragen om een single man mee te brengen? Iedereen heeft vrienden of collega’s die single zijn. Of bestaat er een community zoals Wifty maar dan meer voor mannen? Het is maar een suggestie, maar het zou kunnen werken! Ik kom op 20 juni, en ik breng mijn ex mee! 😘 Tot dan!”
🔥 Goede vraag Martine! Inderdaad, hoe kunnen we meer single mannen bereiken? Alle tips welkom! En single mannen hier, aarzel niet om te komen en breng al je single vrienden mee. Ook de single vrouwen kunnen hun single vrienden uitnodigen. Het wordt een leuke avond op café, wij stellen iedereen aan elkaar voor en dan kan er naar hartelust gekletst, gelachen, geklonken en aan de toog gehangen worden. Deel deze post & connect!