〈 WIFTY BACK TO THE FUTURE 〉 Wat heeft 2020 jou geleerd? En wat heeft 2021 voor jou in petto? INGE OLESEN – founder van The Kube, full-service influencer, -marketing en pr-agency, reageerde op onze Wifty vraagjes.
INGE: ”2020 is voor mij een jaar geweest van transformatie. De wereld en ik zijn terug naar de essentie moeten gaan. We hadden de jaren ervoor zoveel opties en mogelijkheden om uit te kiezen en plots moesten we ons zonder keuze onthechten. Plots verlies je een bepaalde vrijheid (die van plannen) en kom je jezelf tegen. En ik heb geleerd dat echte vrijheid in mezelf zit. Leven in het nu is de enige waarheid.
2021 wordt een jaar van leven en niet meer van overleven. Verbeteren van wat ik in 2020 creatief heb opgestart maar nu vanuit de kracht van het nu. Een nieuw begin, een verhuis, hopelijk mijn laatste. Een jaar van hoop, waar we terug onze samenwerkingen kunnen opstarten, zoals oa. Wifty Connect, en onze plannen daadwerkelijk kunnen uitvoeren.”
Check: THE KUBE