“Wie zijn nu eigenlijk die Wifties?” krijgen we vaak te horen. Wel, in onze nieuwe We Are Wifty campagne zie je vijftien 50+ vrouwen vrouwen die met veel plezier voor de camera van fotograaf Evert Thiry poseerden. Ze zijn fan van WIFTY én van het leven na 50 en ze stellen zich met veel plezier voor. Hier zijn INNE en CHRISTINE (Toet voor de vrienden):

INNE (55) links op de foto: “Yoga is mijn ding, het is voor mij de perfecte manier om in balans te geraken. Daarnaast kom ik helemaal tot rust door te lezen, geniet ik van een brede waaier cultuur en fotografeer ik graag. Mijn kleindochter Elise is mijn oogappel en mijn favoriete model. Een spontane kus, een oprechte knuffel… haar mooie, ongeremde vrolijkheid maakt me instant gelukkig. Het leukste aan 50+, al je ervaringen brengen je tot inzichten, niet alles moet maar mag. Dat is een fijn gevoel. Ik heb nog heel wat plannen, ik schrijf graag, dus misschien komt daar wel een boek van. Mijn advies voor een lang en gelukkig leven: blijf verwonderd, blijf ontdekken, blijf leren, blijf liefhebben, blijf jezelf. Voor de rest… pluk de dag!

CHRISTINE (58): “Binnen de lijntjes kleuren is nooit mijn ding geweest. Mijn garderobe en mijn look is allesbehalve saai. Je leeft maar één keer, maak er dan een feest van en wees creatief met je kledij. Ik kan mijn hart ophalen op rommelmarkten en ik leef me uit op het tennisterrein én op doek. Met verf en penselen in de weer, graag zoveel mogelijk. Ik ben elke ochtend dankbaar voor weer een nieuwe dag en ik geniet van alle lieve, levenslustige mensen rond mij. Mijn vrienden, familie én mijn hond Mickey zijn heel belangrijk voor mij. 50 plus zijn heeft heel wat voordelen, je weet wat je wil en je weet vooral wat je niet meer wil. Ik voel me goed in mijn vel en ik geniet van het leven. Ik laat niet meer met mij sollen en ik trek me niets aan van wat anderen van me vinden. De komende jaren wil ik mijn creativiteit nog meer uitwerken en ik heb net mijn schouders gezet onder een etnische kleding lijn die ik mee promoot. Voor iedereen die er aan twijfelt: 50 plussers zijn ABSOLUUT nog niet uitgeblust en afgeschreven. Wij zijn vrouwen met heel veel levenservaring, we zijn goud waard. Mijn wijze raad: probeer van elk moment te genieten, neem alle positieve zaken in je op, omring je door lieve vrienden en koester wat je hebt. Dat heet dan simpelweg gelukkig zijn!

* We Are Wifty campagne n°2 is een statement tegen alle vooroordelen, foute beeldvorming en misvattingen omtrent 50+ vrouwen. Check voor meer details en bekijk ook onze eerste We Are Wifty campagne: www.wifty.be/wearewifty2

Concept: Wifty – Foto: Evert Thiry – Make-up: Gina Van den Bergh – Artwork: Image Building