Ooooh Martine, oooh Martine…. welkom in de wondere Wifty wereld!!

Jawel, Martine Prenen wordt 50 vandaag. Ik kan het zelf niet geloven, ik ken Martine al sinds haar sweet 16.

Wat een mooie ballerina was ze! Dat ze fotomodel zou worden zagen we toen al. En dat ze van aanpakken wist was ook al duidelijk.

        Ik heb Martine zwanger gezien, van haar dochter Joëlle toen ze net twintig was en van haar zoon Milan toen ze 35 was. Ik heb meegedanst op haar trouwfeest en heb haar televisiecarrière van nabij gevolgd. Ik heb haar teleurstelling gezien na de Rode Loper en haar grote verdriet bij het verlies van haar goede vriendin Hilde (Yasmine). Ik heb gezien hoe ze kracht vond bij zichzelf en met die kracht fantastische dingen deed én nog steeds doet.

        Kortom: Martine is een mega wijf! En Jennifer Lopez lijkt op haar, niet omgekeerd! :-) Ze heeft een bende fantastische vriendinnen, een schat van een man, 2 kanjers van kinderen en heel veel levenswijsheid die ze wil delen met iedereen. En ze heeft een extra hart voor dieren. Hoe schoon is dat!

Ik belde haar daarnet om een verjaardagsknuffel via de telefoon te geven en om een eerste reactie te vragen op dat 50 worden:

Martine: “Ik ben deze ochtend ongelooflijk in de watten gelegd door hubby Luc en zoon Milan. Jawel, die snoteus heeft echt zijn best gedaan. Zalig!

50 worden vond ik eng, het was best beladen. Ik stond er angstvallig tegenover maar het valt echt goed mee, hahaha! Ik heb leuke vooruitzichten, straks komen er een bende vriendinnen taart eten en op 28 maart verschijnt mijn nieuwe boek: Me-time. Alle excuses zijn goed om uitbundig te feesten!

En ik ben zeker van plan om 100 te worden. Toen ik 30 werd heb ik mezelf beloofd om elke dag plezier te maken en veel te lachen. Nu wil ik nog meer van het leven genieten en vooral goed voor mezelf zorgen en voor de mensen rondom mij. Heel bewust leven dus.

Want ik merk wel in mijn omgeving dat veel mensen de rekening krijgen rond hun 50. Ze worden ziek of zijn ongelukkig. 50 worden is dus hét moment om stil te staan bij alles en hoog tijd om heel lief te zijn voor jezelf. Dat komt iedereen in je omgeving ten goede.

En jawel, ik ben een Wifty en ik ben er fier op! :-) Binnenkort kan je hier trouwens regelmatig mijn ervaringen als nieuwbakken Wifty lezen.

En nu feest!

Liefs,

Martine”