September is het nieuwe januari, lazen we net in de krant. Herkenbaar, we hadden het er nog over vorige week, over dat septembergevoel, met alle herinneringen aan die eerste schooldag. En heel veel wilde plannen en goede voornemens. Weliswaar met een wee gevoel in de maag: zo’n ombestemde heimwee. Yep, het is weer voorbij, die mooie zomer, terwijl het buiten net geen 30° is, haha. Misschien iets te lang in siësta modus geleefd? Of veel te veel zon opgevangen? Dat in ieder geval. We moeten dringend een afspraak met de kapper maken, want wat zich nu manifesteert boven op ons hoofd lijkt veel op stro. 😅 En onze huid heeft ook dringend hydratatie nodig, dat fietstochtje in de regen gisterenavond volstaat niet. 😘
Hupsakee, vakantiemodus af, zin om er terug in te vliegen aan! Veel vrouwen kampen met een droge huid die niet fijn aanvoelt. Dat hydrateren langs de buitenkant lukt aardig met een rijke dagcrème en twee keer per week een hydraterend masker. Maar de beste manier om je huid te verzorgen is van binnenuit. Terug aan het werk, achter je scherm, in de airco… We zouden Wifty niet zijn als we niet voor alles een oplossing hebben. We werken samen met Membrasin en zijn zelf heel tevreden over het resultaat. Membrasin bevat zuivere gestandaariseerde duindoornbesolie-extract, de olie zit vol met gezonde stoffen zoals onverzadigde vetzuren omega 3, 6, 9 en omega 7 en vitamine A. Ook de oogspray van Membrasin verzorgt onze droge ogen. Check ik out!
📸 Op de foto: Wifty Claire, helemaal gehydrateerd, zowel de binnenkant als de buitenkant 😘 @ Love, Peace & Wifty event!
🛠 Wifty-Partnership: we zijn heel selectief met wie we samenwerken, we krijgen heel veel aanvragen maar zeggen meestal ’nee bedankt’. Dat nee kunnen zeggen is één van de voordelen van ouder worden, we kiezen enkel partners waar we zelf in geloven. Zoals Membrasin, die een heel assortiment producten aanbiedt voor vrouwen in de overgang. Jazeker, met veel plezier! 
Check ook de website van MEMBRASIN