JEANNINE: “Ja, deze vrouw is jarig. Vijfentachtig al. En wat koester ik al die jaren die ik zo mooi beleefd en geleefd heb. Elke dag opnieuw omarm ik het leven met volle teugen, en laat ik los wat niet goed zit. Want leven, écht leven, heeft z’n ups en downs, maar is vooral graag zien en graag gezien worden. Dat is de zalige mix en de stimulans om alles ten volle te beleven, van alles te genieten en ontzettend dankbaar te zijn. Dankbaar voor zoveel bijzondere dingen die ik elke dag mag zien en voelen. M’n innerlijke vuur brand nog, soms iets te hevig, haha. Maar ik ben zo blij dat ik nog altijd die vinnige schwung in m’n leven heb. De levenslust en passie om te blijven zingen en lachen, om te blijven geven, om lief te hebben, om altijd de schoonheid te blijven zien in alles, om in schoonheid ouder te worden. Tegenwind neem ik er graag bij, want ik kan tegen een stootje, angst ken ik niet, alleen maar dankbaarheid. Want neem het van mij aan, het leven is fantastisch. Mijn god, wat ga ik alles en iedereen missen als ik er niet meer ben… LOVE YOU!” ❤️
GELUKKIGSTE VERJAARDAG Wifty-muze Jeannine, laat je schandalig verwennen en bedankt voor je inspiratie en SCHWUNG! 😘 Cheers! 💋 🥂
Foto: januari 2022 – Wenduine