Onze Wifty Queen Forever TOET wordt vandaag 60! ?

Toet kreeg de naam Christine bij haar geboorte. “Véél te gewoon!” dacht baby Christine Koevoets toen al, het werd als snel Toet, de schuld van zoveel oe’s in haar naam.

In 2014 verkozen we Toet tot Wifty Queen Forever. Ze beantwoordde aan alles waar een Wifty voor staat: wijs, inspirerend, goedlachs, prettig gestoord, eigenzinnig én heel fier om Wifty te zijn. Dat ze vandaag 60 wordt zal daar niets aan veranderen, Wifty ben je voor het leven.

SWEET 60! We belden haar daarnet even op om haar een waanzinnige verjaardag te wensen, en om te vragen wat die 6 met haar doet.

TOET: “Het doet raar, maar langs de andere kant, het leven begint op 60, haha. Ik weet het, dat zei ik ook toen ik 50 werd, maar zo voelt het wel. Die 6, tja, da’s ineens wel richting pensioen, maar daar ben ik niet bang voor. Ik ben zo’n bezige bij dat er héél veel leven zal zijn na mijn pensioen. 60 zijn, dat wil zeggen dat je naar niets meer moet kijken, geen fluit aantrekken van wat anderen denken en zeggen. Vooral genieten van het leven, van de kleine dingen, content zijn met wat je hebt. Samen met de mensen die je dierbaar zijn, die zijn goud waard. En vooral niet zagen en klagen!

Om zo lang mogelijk gezond te blijven sport ik veel, ik speel nog altijd tennis in competitie en ik wandel veel met m’n hond Mickey. Daarnaast ben ik heel creatief bezig, ik maak zelf juwelen en ik vind het heerlijk om kleurrijk door het leven te gaan, mode-icoon Iris Apfel is mijn grote voorbeeld. Mijn looks en stijl zijn een uiting van mijn creativiteit, dat weet mijn kapper Patrick als de beste, al meer dan 25 jaar zorgt hij er mee voor dat ik er nooit saai uitzie. ?

Cheers! Op het leven, op de liefde, op mijn vrienden en vriendinnen, op mijn kapper, én op Wifty!

Ik ben nog altijd heel fier om Wifty-Queen Forever te zijn, Wifty heeft mijn leven in positieve zin veranderd. Wifty laat de vrouwen van onze leeftijd stralen door leuke informatie en getuigenissen van leeftijdsgenoten. Nee, voor mij geen 20 meer, geef mij maar die sweet 60!”