Schermafdruk 2016-01-12 10.54.12

‘Spreken jullie Nederlands of vous êtes des francophones…?’. Twee jonge vrouwen trekken mijn aandacht op de persconferentie van Sisley. Leen (links op de foto) en Eva knikken al ijverig van ‘ja’ bij ‘Nederlands’. 

Locatie van de persconferentie is het prachtige Vaudeville Theater in de Koninginnegalerij in hartje Brussel. Al gauw hebben we een geanimeerd gesprekje over de combinatie van een voltijdse baan en bloggen. Leen schrijft over haar ervaringen als jonge vrouw die probeert alle borden in de lucht te houden: gezin, job, liefde, …. Eva schrijft over beauty en verzorging.

Als ervaren bloggers wisselen we ervaringen, ideeën en wereldvisies uit. Heerlijke girls-talk. 

Eva Boelaert (31) runt www.beautywander.com. Neem zeker een kijkje want haar collega Leen zegt dat het een van de betere blogs zijn. 

Leen Struyf (33) heeft naast haar twee kinderen nog een derde, een virtuele, baby de wereld ingestuurd: www.leenlovesstyle.be 

Hun enthousiasme is enorm aanstekelijk en ik kom onder de indruk van hun power, eenvoud en geloof in de digitale toekomst. HIER staat live voor mijn neus  de new bizz , de nieuwe users én creators om het typische marketing-jargon te gebruiken. Zij garanderen de media-toekomst. 

Twee jonge vrouwen, twee vraagjes!

1. Wat zouden jullie graag willen zijn/ doen op je 50?

Gek genoeg krijg ik niets te horen dat ruikt naar materiële welstand of goed gevulde spaarsok of carrière. Niets van. Hun antwoorden liggen meer in de lijn van attitude.

Eva: ‘Ik wil zelfzekerder zijn!’

Leen: ‘ Ik wil vooral elegant en gracieus ouder worden. En me vooral geen zier aantrekken van wat anderen denken of verwachten van me! (Eva knikt ook heel hard mee). Ik wil me goed voelen in mijn vel.’

2. Wie zijn jullie rolmodellen?

Leen zegt zonder nadenken: ‘Monica Belluci. Wow!’

Eva beaamt: ‘Ja, Monica Belluci, die is geweldig. Maar ik denk zeker ook aan Helen Mirren.’

Met een big smile drink ik verder en geniet van deze toekomstige Wifties. Ooit ;-)

 

ann@wifty.be