Welke vrouw wil ouder geschat worden?! Geloof dan zeker het fabeltje van het Aldi-potje niet.

Schermafdruk 2016-05-20 16.21.58

Welke vrouw wil ouder geschat worden?! Niemand. Vergeet dan het fabeltje van de Aldi-pot.  

Je jongere jij mag happy zijn met de Aldi-pot.
De Wifty jij zoekt het beautygerief in de A-merken.

FEIT:

we zijn 50+ en moeder natuur vraagt om stevige hulp

OPLOSSING:

één pot: Anti-Âge van Sisleÿa

Schermafdruk 2016-05-20 21.03.57

Elke vrouw wil graag jonger geschat worden op haar natuurlijke looks en uitstraling. Hoe ouder we worden, hoe meer we ons best moeten doen om wat we cadeau hebben gekregen van moeder natuur te helpen en te respecteren. Dan mag het af en toe een groot ‘feest’ zijn, dan mag het ietsje meer zijn.

Schermafdruk 2016-05-20 16.06.34

Sisley- directeur Philippe d’Ornano presenteerde begin dit jaar met een niet te stuiten enthousiasme de nieuwste ontdekking voor de vrouw met rijpere huid.

Rijpere huid? We voelen ons aangesproken ;-)

Ik kreeg de pot mee naar huis. Proberen.

3 1/2 maanden later zie ik -spijtig- de bodem van het potje en ik ben enorm onder de indruk.

 

 

 

 

 • Ja, het product is super
 • Ja, de textuur is fijn en zacht
 • Ja, het product is prijzig. 50 ml – ca. 300 euro (auwch)
 • Ja, collega’s en vrienden en familie willen weten wat ik gebruik
 • En ja, soms komt het onbegrip op de aankoop van ‘zulke’ dure spullen.

 

Ik kan het niet anders samenvatten: dit product is een miniwonder in een witte pot.

Zelden ben ik zo onder de indruk van een crème. Ik zou het elke vrouw willen cadeau geven. Zoals ik ook in elke garderobe een DVF-wrap dress wil zien hangen (die wens staat nog steeds open op mijn bucketlist hahaha).

Bijna onmiddellijk voel en zie je het verschil!

SISLEŸA, L’Intégral Anti-Âge

Schermafdruk 2016-05-20 14.47.37

 

Meer info op Sisley-Paris.com

 

       ann@wifty.be

2 Comments
 • Bernadette

  Beantwoord

  ik ga zeker staaltjes vragen in mijn parfumeriezaak. Inderdaad, het is verdorie waar wat hier staat. De huid is wat je cadeau hebt gekregen. Daar moeten we zorg om dragen. Ik schrik van de prijs maar ik ben binnenkort jarig dan kunnen de girls (mijn vriendinnen ) helpen met een kleine bijdrage

 • Cristina

  Beantwoord

  Het probleem is dat je niet zomaar van créme kan veranderen als van schoenen. Het beste voor je huid en voor het resultaat is dat je je bij hetzelfde merk houdt. Ik vrees dat niet iedereen 4x per jaar 300 euro kan ophoesten voor gezichtsverzorging. Is het een dag- en nachtcréme? Zoniet is het 4x per jaar 600 euro, of meer…
  Nee, tussen deze en de pot van de Aldi, liggen vast nog vele goede en betaalbare alternatieven.

Leave a Comment