Jongere mannen daten. Vrouwen die met jongere mannen daten zijn geen uitzonderingen.  

Jongere mannen daten. Een babbel met Wifty Patricia (59) is een heerlijke eyeopener. Zij pleit al veel langer om op datingsites OOK te zoeken naar jongere mannen. Er zijn veel jonge mannen geïnteresseerd in mature vrouwen.

Zo vroeg ze haar huidige vriend (41, burgerlijk ingenieur, de vrolijkste zwarte kijkers ever)  waarom hij wil daten met een vrouw van Madonna’s leeftijd? Waarom geen jongere leeftijdgenoten die zijn kinderen kunnen geven? Zijn antwoord was perfect: “… precies, die jongere vrouwen spreken onmiddellijk van én trouwen én bouwen én kinderen … voorlopig ben ik daar niet klaar voor. Een 50-plusvrouw is een luxe, een zaligheid. Geen druk. Heerlijke seks. Geweldig veel plezier, zelfstandig, zelfzeker, volle bak genieten van het NU, van het leven.”

Via een datingsite werd ze aangeklikt door haar huidige vriend. Het duurde ruim zes maanden voor ze hem écht begon te vertrouwen. Eens de klik was het 110% genieten. Zij weet dat dit verhaal ergens gaat eindigen maar ze heeft nog geen seconde spijt.

Hij is lief, hitsig en bewonderend

“Ik ben nu in-between serieuze relaties. Gun het me please en oordeel niet te snel. Hij is lief, hitsig en bewonderend. Hij is geen fortune zoeker. Mijn zelfbeeld heeft een enorme boost gekregen. Dat is op zich is onbetaalbaar. Mijn huid straalt, mijn glimlach is/blijft (!) breed. Ik heb me laatste jaren nog nooit zo energiek en goed gevoeld.

En als hij straks ‘het licht’ ziet en het is gedaan, wat dan? ‘Tja, dan is het maar zo. Ik leef in het NU en nu wil ik volop genieten van en met hem, van zijn bewonderende blikken.”

Pat ziet er nauwelijks 45 uit. Als je ze samen ziet, klopt het plaatje. Komen ze samen buiten dan zie je een schattig koppel. That’s it.

Ga ook op datingsites zoeken naar jongere mannen. Doe het. Werkt het, super. Werkt het niet, dan is het ook maar zo.

Wat doet dating met jongere mannen met je energie, fysiek en mentaal? Dit noteren we:

1. Je gaat nog meer zorg besteden aan je uitstraling. Een jonge man houdt je scherp.

2. Laten we heel eerlijk zijn, een jonge man die je liefkoost, zijn arm over je schouders legt, je beschermt… dat geeft een boost.  (Hij gaf tenslotte de voorkeur aan jou, de rijpere vrouw, toch?)

3. Hm, die stevige spieren…OVERAL.

4. En ja, we neuriën de hele dag door ‘Mrs Robinson’ met die geweldige Anne Bancroft. Hun ontdekkingstocht naar de diepere oorden… dat geeft vonken en vuur.

5. Het zijn jongens. Waarom zouden wij niet mogen proeven van een jong blaadje!

6. Er zijn geen ex-vrouwen en/of kinderen in ’t spel. Dat maakt het zeker super interessant. Het zijn nog zo blanke bladzijden die jij samen met hem mag volschrijven. Heerlijk.

7. Ze bewonderen je en dat is met geen geld te betalen. Je hebt een job, je bent financieel onafhankelijk, je hebt een eigen woning, je kinderen zijn gelanceerd, je hebt  een vriendschappelijke verstandhouding met de vader van je kinderen… dit alles vertelt zoveel over jezelf. De jongen komt niet meer bij.

8. Hoog libido. Moet g-hier een tekeningetje bij?! En wet je dat een orgasme je huid doet stràlen, u-hu.

9. Hij zei het al dat hij zijn leeftijdsgenootjes te pushy vindt. Jouw vrouwelijkheid is nu zijn high.

10. Ze hebben nog een onbezonnen kijk op dé wereld. Dat werkt verfrissender.

11. Je hebt energie te veel. Er is amper tijd om te snoepen en te liggen voor tv. De kilo’s vliegen eraf. (Is dat de reden waarom Brigitte Macron zo superlang is haha).

 

Met medewerking van PARSHIP

Free Photo: Mindy Sabiston @ Unsplash